Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκει πάντα τον τρόπο για να προκαλεί συζητήσεις γύρω από το όνομά του, είτε με τις επιδόσεις του στα τουρνουά που λαμβάνει μέρος είτε με τις… φιλοσοφικές ανησυχίες που εκφράζει στα social media. Όπως έκανε και τώρα δηλαδή, αφού η ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Twitter είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν διάφορες αντιδράσεις, οι οποίες δεν ήταν θετικές.

Ο Έλληνας τενίστας, ο οποίος είναι ανεβασμένος ψυχολογικά μετά την κατάκτηση του τροπαίου στο τουρνουά του Μόντε Κάρλο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αποφάσισε να στείλει ένα από τα… μηνύματά του, γράφοντας το εξής στο Twitter: «Ο μισθός σου είναι η δωροδοκία που σου δίνουν για να ξεχάσεις τις φιλοδοξίες σου».

Μήνυμα που προκάλεσε αντιδράσεις αλλά όχι θετικές, αφού δεν είναι λίγοι αυτοί που του απάντησαν γράφοντας πως δεν γίνεται να αναφέρεται σε ένα τέτοιο θέμα όταν ο ίδιος δεν χρειάστηκε ποτέ να δουλέψει 8ωρο για το μεροκάματο, ενώ υπήρξαν και αυτοί που αναρωτήθηκαν αν είναι καλά ή αν χτύπησε στο κεφάλι του με καμιά ρακέτα.

Σχόλια που δεν αναμένεται να πτοήσουν τον Τσιτσιπά, πάντως, αφού και στο παρελθόν προκάλεσε διάφορες αντιδράσεις με όσα είχε γράψει, όπως για παράδειγμα για τα… Harrods που λείπουν από την Ελλάδα η οποία ήταν σε καθεστώς lockdown λόγω κορονοϊού.