Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης, παρακολουθώντας τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Κιλιάν Μπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν. Η γαλλική ομάδα πιέζει τον Γάλλο άσο να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, ωστόσο ο 23χρονος επιθετικός μοιάζει ανένδοτος, μιας και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ισπανία έχει δώσει τα χέρια του με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Με λιγότερο από τρεις μήνες να απομένουν μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του, το μέλλον του Μπαπέ παραμένει αβέβαιο. Αν και ο γαλλικός Τύπος υπερασπίζεται ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα, οι Παριζιάνοι ετοιμάζουν νέα κίνηση για τον πείσουν παραμείνει στην πόλη του φωτός.

Οπως επισημαίνει η L’Équipe , η γαλλική ομάδα είναι διατεθειμένη να προσφέρει από τη νέα σεζόν το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Κιλιάν Μπαπέ, βγάζοντας από την ιεραρχία τον Μαρκίνιος. Με αυτή την συμβολική χειρονομία, οι άνθρωποι της Παρί θέλουν να δείξουν την πίστη και την αφοσίωσή τους στον 23χρονο Γάλλο επιθετικό, τον οποίο θέλουν να τον κρατήσουν στο «Παρκ Ντε Πρενς» για τα επόμενα χρόνια, με κάθε κόστος.

Πηγή: gazzetta.gr