Ενταση επικράτησε μετά το τέλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Τότεναμ, σχετικά με τον Σον και τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να τονίζει πως ​πως ο Κορεάτης φορ έκανε θέατρο και να δηλώνει πως αν ήταν ο πατέρας του, θα τον άφηνε νηστικό.

Η Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ δεν ξέχασε την εξάρα του Ολντ Τράφορντ, εκδικήθηκε την Τότεναμ στο Λονδίνο (3-1), αγκάλιασε το σεντόνι κι άφησε τους Spurs μακριά από την τετράδα. Ωστόσο, μετά το τέλος της αναμέτρησης ένα από τα θέματα που προκάλεσα ένταση ανάμεσα σε Σόλσκιερ και Μουρίνιο ήταν ο Σον.

Ο Κορεάτης επιθετικός κατηγορήθηκε από τους «κόκκινους διαβόλους» ότι έκανε «θέατρο» για να προκαλέσει την τιμωρία του ΜακΤόμινεϊ, στη φάση όπου πήρε το φάουλ, ενώ παράλληλα ακυρώθηκε και το γκολ του Καβάνι για το 0-1.

«Αν ήταν ο γιος μου και έμενε κάτω για τρία λεπτά και χρειάζονταν την βοήθεια 10 συμπαικτών του για να σηκωθεί, δεν θα του έδινα φαγητό για λίγες μέρες. Ήταν προσβλητικό αυτό που έγινε. Οι παίκτες μου ξεγελάστηκαν από τον Σον, όχι μόνο αυτοί αλλά και ο διαιτητής. Δεν υπήρχε φάουλ στην φάση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σόλσκιερ

Με τον Μουρίνιο να του απαντάει: «Πρώτα να πω είμαι έκπληκτος που μετά το σχόλιο που έκανε ο Σόλσκιερ για τον Σον, δεν με ρωτάτε γι’ αυτό. Αλλά θα πω, αυτό που είπα ήδη και στον Όλε μετά τον αγώνα, αν εγώ πω πως ο παίκτης Α, Β ή Γ από την άλλη ομάδα, αν ήταν γιος μου δεν θα του έδινα να φάει, ποια μπορεί να είναι η αντίδραση σε αυτό.

Θα πω απλά ότι ο Σον είναι τυχερός που ο πατέρας του είναι καλύτερος άνθρωπος από τον Όλε. Είμαι πατέρας. Πάντα ο πατέρας πρέπει να δίνει φαγητό στα παιδιά, αν χρειάζεται να κλέψεις για να τα ταίσεις, θα κλέψεις. Είμαι απογοητευμένος. Στην Πορτογαλία λέμε το ψωμί είναι ψωμί και το τυρί είναι τυρί. Είπα ήδη στον Όλε την άποψη μου για το σχόλιο του».

Πηγή: gazzetta.gr