Ειλημμένη θεωρείται η απόφαση στον Παναθηναϊκό να προσληφθεί άνθρωπος, που θα γνωρίζει καλά τον σύλλογο, για να αναλάβει το πόστο του γενικού αρχηγού. Η «πράσινη» ΠΑΕ έχει αποφασίσει πως αυτός που θα αναλάβει το πόστο θα είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ της ομάδας και της διοίκησης,

Στο «τριφύλλι» εξετάζουν διάφορα ονόματα για το πρόσωπο που σκέφτονται να τοποθετήσουν στα αποδυτήρια του «Γεώργιος Καλαφάτης». Οριστική απόφαση δεν έχει ληφθεί, αν και θεωρείται δεδομένο ότι η υπόθεση θα προχωρήσει το προσεχές διάστημα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα «πράσινα» ρεπορτάζ, δύο φαίνεται πως είναι τα ονόματα που έχουν ξεχωρίσει. Πρόκειται για τους Γιώργο Καραγκούνη και Γιόσου Σαριέγκι, που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία με τον σύλλογο.

Πάντως, για τον «Κάρα» δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομά του έρχεται στο προσκήνιο για κάποιο πόστο στην ομάδα. Άλλωστε, πρόκειται για μια εμβληματική μορφή του «τριφυλλιού». Ωστόσο, όπως έχει ακουστεί στη δημοσιογραφική «πιάτσα», η επιστροφή του δεν είναι και τόσο απλή υπόθεση.

Όσον αφορά τον Βάσκο, έχει το προσόν ότι γνωρίζει τον σύλλογο, είναι αγαπητός σε όλους, ενώ το σημαντικό είναι πως έχει κοινή γλώσσα με τους Τσάβι Ρόκα και τον Ντάνι Πογιάτος.