Μια σπουδαία πρόκριση πανηγύρισε χθες (15/09) το βράδυ ο ΠΑΟΚ, ο οποίος με το 2-1 στην Τούμπα επί της Μπενφίκα έφτασε στα πλέι οφ του Champions League. Μένει πλέον το εμπόδιο της Κράσνονταρ για να μπει για πρώτη φορά στην ιστορία του στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Για τη σημαντική αυτή στιγμή του «δικεφάλου» φαίνεται να χάρηκε ένας… παλιός του γνώριμους στις προκριματικές φάσεις, ο Άγιαξ. Μετά τον αποκλεισμό των Πορτογάλων, η ολλανδική ομάδα ανέβηκε στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας και μπορεί να βρεθεί στον δρόμο του Ολυμπιακού, εφόσον οι νταμπλούχοι Ελλάδας αποκλείσουν τον νικητή του ζευγαριού Ομόνοια – Ερυθρός Αστέρας.

Επίσης, ο Αίαντας θα είναι και ένας από τους πιθανούς αντιπάλους του ΠΑΟΚ, σε περίπτωση που εκείνος περάσει το εμπόδιο της Κράσνονταρ, στα διπλά ματς που ακολουθούν, με πρώτο αυτό στη Ρωσία. Έτσι, δεχόμενος τη… μοίρα του, ήδη τον «διάλεξε» για το δικό του γκρουπ στο CL.

«Ευχαριστούμε για τη βοήθεια. Ένας ακόμη γύρος και ας συναντηθούμε», έγραψαν οι άνθρωποι του Άγιαξ που διαχειρίζονται τον λογαριασμό στο Twitter του συλλόγου.