Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν βγάζει πλέον το «μέταλλο» που είχε να επιδείξει ως η ομάδα που κατέκτησε διαδοχικά τα τρία τελευταία Champions League. Αυτό σε μεγάλο βαθμό οφείλεται και στο γεγονός πως για πρώτη φορά στην ιστορία της δέχθηκε τρία γκολ και πάνω σε δύο σερί αναμετρήσεις μέσα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

H ΤΣΣΚΑ Μόσχας τη νίκησε μέσα στην έδρα της με 3-0 τον προηγούμενο Δεκέμβριο, ενώ χθες πήρε σειρά ο Άγιαξ , ο οποίος τη διέλυσε με το εντυπωσιακό 1-4, για να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διογάνωσης, με μεγάλη ανατροπή.

Ένας σημαντικός λόγος που συνέβη αυτό, είναι πως ο Σέρχιο Ράμος παρακολούθησε από τις εξέδρες το παιχνίδι κόντρα στους Ολλανδούς, διότι είχε συμπληρώσει κάρτες από το πρώτο ματς στο Άμστερνταμ. Εκτός από την ήττα-αποκλεισμό, δόθηκε συνέχεια στο αρνητικό σερί που έχουν οι Μαδριλένοι, όταν δεν αγωνίζεται ο αρχηγός τους.

Η χθεσινή ήττα ήταν η τέταρτη σερί στο Champions League για τη Ρεάλ, στα παιχνίδια στα οποία ο Ράμος δεν βρίσκεται στη διάθεση του εκάστοτε προπονητή της ομάδας.

Αυτά είναι:

  • Ρεάλ Μαδρίτης – Γιουβέντους 1-3
  • ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ρεάλ Μαδρίτης 1-0
  • Ρεάλ Μαδρίτης – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 0-3
  • Ρεάλ Μαδρίτης – Άγιαξ 1-4