Είχε φτάσει πολύ κοντά στο να φορέσει τα κιτρινόμαυρα της ΑΕΚ, αλλά πλέον προβάρει τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού. Μάλιστα, η πρωταθλήτρια Ελλάδας είχε έρθει σε συμφωνία με την ομάδα του, αλλά εκείνος ήταν αρνητικός στο να συνεχίσει στην Ένωση την καριέρα του.

Ο λόγος για τον Ούγκο Κάιπερς, η μεταγραφή του οποίου από τον Εργοτέλη έχει μετατραπεί σε ένα πολύμηνο θρίλερ, το οποίο, ωστόσο, φαίνεται πως φτάνει στο τέλος του, με τον Βέλγο επιθετικό να είναι κοντά στο να γίνει κάτοικος Πειραιά.

Πηγές από το Βέλγιο θέλουν τον Ολυμπιακό να τα έχει βρει με την πλευρά του 21χρονου, όμως ακόμη δεν έχει κλείσει και τυπικά. Ο παίκτης φαινόταν από το καλοκαίρι ότι ήθελε να… αράξει στο Λιμάνι και να μην «ανηφορίσει» προς Μαρούσι και όλα δείχνουν πως η επιθυμία του θα γίνει πράξη.

Για τον Κάιπερς υπήρξε και η σχετική σύνδεση με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και την U23 της αγγλικής ομάδας. Ωστόσο, όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει παίκτη των Πειραιωτών.

Την περασμένη περίοδο ο διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες του Βελγίου επιθετικός είχε με τον Εργοτέλη 30 ματς με 22 γκολ και 3 ασίστ.

Όσο για το ποσό που είχε καταβάλει η ΑΕΚ στον Εργοτέλη για την απόκτηση του παίκτη, φαίνεται ότι θα μείνει σαν «μπάνκα» για την απόκτηση κάποιου άλλου ποδοσφαιριστή στο μέλλον, με τον Γιάννη Ιατρούδη να βρίσκεται στο… ραντάρ της.