Ο Ολυμπιακός έχει ήδη προχωρήσει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, έχει βάλει στόχους, έχει ήδη «κλείσει» έναν παίκτη, τον Γιώργο Μασούρα, ενώ είναι δεδομένο ότι την προσεχή μεταγραφική περίοδο θα… αδειάσει το ρόστερ του και από κάποιους παίκτες που δεν λογίζονται στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Κόκκινου Πρωταθλητή», ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκαθάρισε μετά το παιχνίδι με τον Πανατωλικό ότι όλες οι αποφάσεις για τις μεταγραφές, αλλά και οι αποχωρήσεις, θα ληφθούν μετά το ματς στο Καραϊσκάκη με τη Μίλαν, για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αυτό αποτελεί απόδειξη ότι ο Μαρτίνς θέλει οι παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι ενόψει των δύο κρίσιμων παιχνιδιών με την Ξάνθη για τη Super League, αλλά και τους «ροσονέρι», που θα κρίνει εάν οι Πειραιώτες θα έχουν και ευρωπαϊκή συνέχεια.

Σε αυτό το πλαίσιο, της συσπείρωσης στον Ολυμπιακό, για να βγει αυτή η δύσκολη περίοδο με επιτυχία, είναι και το τραπέζι που έκανε χθες ο Γιάγια Τουρέ.