Στον Ολυμπιακό δεν ψάχνονται μόνο για ενίσχυση ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, αλλά κοιτούν και πώς θα «αδειάσουν» από παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ που δύσκολα θα πάρουν ευκαιρίες. Ένας από αυτούς είναι ο Φελίπε Πάρντο, για τον οποίον η Λέγκια Βαρσοβίας ετοιμάζει πρόταση, τουλάχιστον σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πολωνία.

Ο Κολομβιανός εξτρέμ βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης, με τον Ρικάρντο Σα Πίντο να έχει εξετάσει την περίπτωσή του, καθώς ψάχνει για την ενίσχυση της ομάδας του στα άκρα της μεσοεπιθετικής της γραμμής.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Πολωνία, για να προχωρήσει αυτή η μεταγραφή, θα πρέπει πρώτα η Λέγκια να πουλήσει κάποιον από τους νεαρούς παίκτες της. Αν η υπόθεση του Πάρντο προχωρήσει, τότε θα βρει εκεί έναν πρώην συμπαίκτη του, τον Αντρέ Μαρτίνς, ο οποίος αποχαιρέτησε το Λιμάνι το προηγούμενο καλοκαίρι.

Πάντως, το ενδιαφέρον ομάδων για παίκτες του Ολυμπιακού δεν περιορίζεται εκεί. Μάλιστα, αυτό αφορά μια ομάδα με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ, από ένα εκ των κορυφαίων πρωταθλημάτων του πλανήτη. Ο λόγος για τη Γουέστ Χαμ, η οποία έχει βάλει στο «μάτι» τον Λεονάρντο Κούτρη.

Ο αριστερός μπακ των «ερυθρόλευκων» έχει κάνει… ρελάνς το τελευταίο διάστημα, έχει κερδίσει τη θέση από τον Κώστα Τσιμίκα, έγινε διεθνής με τον Άγγελο Αναστασιάδη και έχει ανεβάσει πολύ τις «μετοχές» του. Σύμφωνα με την Daily Mirror, η ομάδα του Λονδίνου είναι έτοιμη να προσφέρει 5,6 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Έλληνα ακραίου αμυντικού, ο οποίος είναι εισήγηση του Αρμάντο Ουσίγιος.

Για τον Κούτρη έχουν δείξει ενδιαφέρον και οι Ρεν, Πάρμα ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η Άουγκσμπουργκ τον τσέκαρε στο ματς της Ελλάδας με τη Φινλανδία. Μάλιστα, στην τελευταία ανήκει ο Κώστας Σταφυλίδης, ο οποίος είναι μάλλον προς αποχώρηση, πληρώνοντας ακριβά το «μάρμαρο» των συχνών τραυματισμών.

Πάντως, η ιστοσελίδα Mercato365 αναφέρει ότι ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας, Ολιβιέ Λετάνγκ, ήρθε στην Ελλάδα, προκειμένου να μιλήσει για τον Κούτρη. Γενικώς, τα γαλλικά ΜΜΕ επιμένουν πως το ενδιαφέρον είναι έντονο και ότι είναι πολύ προχωρημένο. Από τη Ρεν φέρεται να έχουν τσεκάρει τον Κούτρη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, θεωρώντας τον μια εξαιρετική περίπτωση.

Εάν πάει στη Γουέστ Χαμ ο 23χρονος μπακ χαφ θα βρει εκεί έναν πρώην «ερυθρόλευκο», με τον οποίον αγωνίζονται στην ίδια θέση, τον Αρτούρ Μαζουακού, ενώ εάν πάρει μεταγραφή για τη Ρεν, τότε θα βρει επίσης ένα γνωστό από το ελληνικό πρωτάθλημα, τον Γιάκομπ Γιόχανσον.