Τις διαθέσεις των ποδοσφαιριστών του υπάρχοντος ρόστερ τσεκάρει ο Νίκος Νταμπίζας στις πρώτες του ημέρες ως τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, με τον Χρήστο Δώνη να μένει στην ομάδα, ενώ θετικές τάσεις βλέπει και από άλλους «πράσινους».

Ένας από αυτούς είναι ο Γκιγέρμο Μολίνς, ο οποίος έχει πρόταση παραμονής στα χέρια του και σοβαρές πιθανότητες να παραμείνει με τα πράσινα. Ο Σουηδός είχε προϊδεάσει τους συμπαίκτες του στην τελευταία προπόνηση, πριν τις διακοπές, ότι ίσως είναι μαζί τους και τη νέα σεζόν.

Από την άλλη, ο Λουτσιάνο είναι… φευγάτος και χρειάζεται οπωσδήποτε η απόκτηση ενός επιθετικού στο «τριφύλλι». Με τον περιορισμό στις μεταγραφές, όμως, δεν είναι εφικτή και δεύτερη μεταγραφή. Οπότε, με πιθανή την παραμονή Μολίνς, θα αναζητηθεί ένας φορ που μπορεί να παίξει και «εννιάρι» και πίσω από αυτό, όπως ο Βραζιλιάνος.

Παράλληλα, θετικός στην αναπροσαρμογή των όρων της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό είναι και ο Αντονί Μουνιέ. Στον Γάλλο μεσοεπιθετικό προτάθηκε από τον Νταμπίζα μείωση αποδοχών για την επόμενη σεζόν και αύξηση τη μεθεπόμενη και σύμφωνα με την «Πράσινη», εκείνος θα είναι θετικός σε αυτήν την προοπτική.

Ο ίδιος είχε ξεκαθαρίσει πως έχει δεθεί με την ομάδα, για τη στήριξη που του παρείχε σε μια δύσκολη περίοδο και θέλει να ανταποδώσει με την απόδοσή του. Αυτός είναι και ο λόγος που εκείνος έχει αρχίσει αυτό το διάστημα ατομικές προπονήσεις…