Με σλόγκαν, «Απόλαυση… Διαρκείας» η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε τα νέα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική σεζόν 2011-12 σε εκδήλωση που έγινε στο γήπεδο Καραϊσκάκη, στην αίθουσα «Αχιλλέας Γραμματικόπουλος».

Την ΠΑΕ Ολυμπιακός εκπροσώπησαν οι Γιάννης Μώραλης, Κούλης Δουρέκας, Τάσος Μητρόπουλος και οι ποδοσφαιριστές: Αριέλ Ιμπαγάσα, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Γιάννης Φετφατζίδης.

Ο Γιάννης Μώραλης μιλώντας στους δημοσιογράφους στάθηκε στο γεγονός ότι η διάθεσή τους θα αρχίσει νωρίτερα, σε σχέση με κάθε άλλη σεζόν…

«Το κάναμε γιατί θέλουμε να οργανώσουμε καλύτερα την νέα αγωνιστική σεζόν», σχολίασε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και συνέχισε εκφράζοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη του στους οπαδούς της ομάδας… «Οι οπαδοί μας έχουν αποδείξει πως δεν χρειάζονται μεταγραφές για να πάρουν διαρκείας και να είναι δίπλα στους παίκτες».

Ο Γιάννης Μώραλης έκανε γνωστό ότι η απόφαση της διοίκησης να διατηρήσει ίδιες τις τιμές με αυτές των περσινών καρτών διαρκείας… «Πέρσι είχαμε ένα άριστο Καραϊσκάκη, με εξαίρεση –για να μην λέτε ότι τα λέω- ένα δίλεπτο με τον Παναθηναϊκό. Έχουμε προσαρμόσει τις τιμές ανάλογα με την κρίση. Κρατήσαμε τις τιμές στα ίδια επίπεδα, για να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που πέρυσι στάθηκαν δίπλα μας. Οι όποιες αυξήσεις γίνονται για νέους κατόχους και αυτές δεν είναι μεγάλες, για να σεβαστούμε τους νέους κατόχους. Θα έχουμε διαφορετική πολιτική και στα απλά εισιτήρια των αγώνων. Οι τιμές είναι καλές και για έναν ακόμη λόγο», σχολίασε και συνέχισε:

«Ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει την είσοδό του στο Champions League και θα δώσει το λιγότερο 22 αγώνες. Φέτος, γενικά είχαμε καλή συμπεριφορά από τον κόσμο, με εξαίρεση το δίλεπτο μετά τον Παναθηναϊκό, ενώ δεν δώσαμε ματς κεκλεισμένων των θυρών.

Είμαστε μία οικογένεια. Νιώθουμε όλοι μια οικογένεια. Διοίκηση, προπονητές, παίκτες, φίλαθλοι. Τα τελευταία 15-20 χρόνια νιώθουμε έτσι και έτσι θα συνεχίσουμε, με απόλαυση για το γήπεδο».

Ο αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας που θα τεθούν προς διάθεση στους οπαδούς των «ερυθρολεύκων» ανέρχεται στις 18.000. Ο Γιάννης Μώραλης ενημέρωσε ότι ο αριθμός αυτός δεν μπορεί γίνει μεγαλύτερος λόγω της χωρητικότητας του γηπέδου αλλά και του γεγονότος ότι θα πρέπει να αφεθούν θέσεις και για οπαδούς που δεν θα αγοράσουν διαρκείας αλλά και για τους οπαδούς των άλλων ομάδων.

Παρόλα αυτά ο Γιάννης Μώραλης έκανε γνωστό ότι στην περίπτωση που εξαντληθούν και η ζήτηση είναι αυξημένη, τότε, θα «ανοίξουν» κι άλλες δύο θύρες.

Την πεποίθησή τους ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα βρεθούν και πάλι δίπλα στην ομάδα εξέφρασαν οι ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στη σημερινή παρουσίαση.

«Ο κόσμος θα ανταποκριθεί και φέτος», σχολίασε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ο οποίος πρόσθεσε: «Μετά από μια κακή σεζόν επιστρέψαμε εκεί που πρέπει. Χτίζεται μια νέα ομάδα αυτή τη στιγμή. Με δουλειά και ταπεινότητα θα πάμε ψηλά», κατέληξε.

«Θέλουμε ένα γεμάτο γήπεδο», δήλωσε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος στάθηκε στην πορεία του Ολυμπιακού στην εφετινή σεζόν… «Ήταν πολύ σημαντική. Ελπίζουμε το ίδιο και για την νέα»,…

Τέλος, ο Γιάννης Φετφατζίδης σχολίασε.. «Όσο σημαντικό είναι για έναν έμπειρο παίκτη να είναι γεμάτο το γήπεδο, άλλο τόσο είναι και για έναν νεαρό. Ο κόσμος μας δίνει ώθηση».

Πηγή: sport-fm.gr