Ο 19χρονος επιθετικός -που έμενε ελεύθερος στο τέλος της χρονιάς και διεκδικήθηκε από ΑΕΚ και Ολυμπιακό- τα βρήκε σε όλα με την Έβερτον για συμβόλαιο 3,5 χρόνων!

Τη μεταγραφή επιβεβαίωσε και επίσημα ο Ηρακλής, που ήρθε σε συμφωνία με τον αγγλικό σύλλογο -κάνοντας λόγο, μάλιστα, για «τιμή του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Παρόλο που ο Ηρακλής μόλις προχθές έκανε πρόταση ανανέωσης συμβολαίου στον Βέλλιο (με αποδοχές περίπου 480.000 ευρώ για τρία χρόνια), όταν εκφράστηκε το ενδιαφέρον της Έβερτον, δεν θέλησε να του στερήσει τη μεγάλη ευκαιρία. Άλλωστε, θεωρείται βέβαιο πως και ο ίδιος ο «Γηραιός» θα εισπράξει ένα ποσό (περίπου 300.000 ευρώ), προκειμένου να απελευθερώσει από τώρα τον 19χρονο επιθετικό.

Εκείνος, λοιπόν, όχι μόνο δεν… στενοχωρήθηκε που το ενδιαφέρον Ολυμπιακού και ΑΕΚ (για διαφορετικούς λόγους) δεν προχώρησε, αλλά μπορεί σήμερα να υπερηφανεύεται πως θα αγωνίζεται σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου.

Η συμφωνία για τη μετακίνηση του Βέλλιου (ο οποίος θα βρεθεί το Σάββατο στην Αγγλία για να την επικυρώσει) είναι οριστική, ενώ επιβεβαιώθηκε και επίσημα από τον Ηρακλή, μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «Γηραιού»
Κατόπιν διεξοδικής συζήτησης με την πλευρά του Απόστολου Βέλλιου, συναποφασίστηκε (με βάση και την διάθεση για καριέρα στο εξωτερικό, που έχει εκφράσει ο ποδοσφαιριστής) ότι το πλέον εποικοδομητικό, τόσο για την ομάδα, όσο και για τον ίδιο, θα ήταν η αποδοχή της πρότασης, την οποία κατέθεσε η Everton, για την μεταγραφή του στον αγγλικό σύλλογο.

Τις προσεχείς μέρες θα υπάρξουν λεπτομέρειες σχετικά με την διαδικασία της μετακίνησής του στην αγγλική ομάδα.

Ευχόμαστε στον Απόστολο Βέλλιο κάθε επιτυχία στο μεγάλο βήμα, που πραγματοποιεί.

ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ

Πηγή: sportfm.gr