Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος με όσα ζει στη Φενέρμπαχτσε και αποφάσισε να το πει και δημοσίως πλέον μιας ανάρτησης, με αποτέλεσμα να αρχίσουν ξανά τα σενάρια για το αν θα είναι στον Παναθηναϊκό ή στον Ολυμπιακό την επόμενη σεζόν.

Ο ομογενής άσος ήταν στόχος των Πράσινων και κατά τη διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού αλλά οι Τούρκοι τον διατήρησαν στο ρόστερ τους, με τις σχέσεις των δύο πλευρών όμως να μην είναι και οι καλύτερες. Κάτι που έκανε σαφές ο ίδιος ο παίκτης μέσω μιας ανάρτησής του στο Twitter.

«Έλλειψη σεβασμού στον μεγαλύτερο βαθμό. Ανυπομονώ για τη σεζόν 204-25», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντόρσεϊ, πράγμα που σημαίνει ότι έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τη Φενέρ το καλοκαίρι και να υπογράψει σε άλλη ομάδα. Το θέμα, επομένως, είναι ποια θα είναι αυτή…

Τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός, πάντως, αναμένεται να ενδιαφερθούν ξανά για την απόκτησή του, με τον διεθνή γκαρντ να έχει 9,2 πόντους κατά μέσο όρο, με 47,4% στα τρίποντα, σε κάτι περισσότερο από 18 λεπτά συμμετοχής (κατά μέσο όρο πάντα) στη φετινή Euroleague.