Η οικογένεια του σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου Νεϊμάρ που έχει επανειλημμένα προσφέρει οικονομική βοήθεια στον Ντάνι Άλβες, δεν πρόκειται να πληρώσει την εγγύηση του 1 εκατ. ευρώ για την αποφυλάκισή του.

Ο Ντάνι Άλβες, πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα, της Γιουβέντους και της Παρί Σεν Ζερμέν, κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική επίθεση σε νεαρή γυναίκα τον Δεκέμβριο του 2022. Ο Βραζιλιάνος καταδικάστηκε σε 4,5 χρόνια φυλάκιση. Ο δικηγόρος του Άλβες, Ινές Γκουαρδιόλα, άσκησε έφεση κατά της ετυμηγορίας του Εφετείου της Βαρκελώνης και ζήτησε την αποφυλάκιση του Άλβες μέχρι την τελική ετυμηγορία. Το Εφετείο της Βαρκελώνης έκανε δεκτό αυτό το αίτημα τη Δευτέρα.

Ο Βραζιλιάνος επιτρέπεται λοιπόν να βγει από τη φυλακή, εν αναμονή της τελικής ετυμηγορίας. Το μόνο πρόβλημα; Πρέπει να πληρωθεί εγγύηση ενός εκατομμυρίου ευρώ. Υπέθεσε, ότι η οικογένεια του Νεϊμάρ θα το κανόνιζε αυτό. Στις αρχές Ιανουαρίου έδωσαν στον Άλβες περισσότερα από 150.000 ευρώ για να υπερασπιστεί την ποινική του υπόθεση. Τώρα όμως η οικογένεια του Νεϊμάρ υποχωρεί.

«Δεν θέλουν πλέον καμία σχέση με την υπόθεση. Για εμάς, αυτή η υπόθεση έχει τελειώσει. Τελεία. Το δικαστήριο εξέδωσε την ετυμηγορία του. Δεν θέλουμε πλέον το όνομα Νεϊμάρ να συνδέεται με την υπόθεση. Ελπίζουμε ο Άλβες να βρει όλες τις απαντήσεις που ψάχνει. Με τη βοήθεια της οικογένειάς του».