Η Εθνική Ελλάδας έχει μπροστά της τους αγώνες με Ιρλανδία (13/10, εκτός έδρας) και Ολλανδία (17/10, εντός έδρας) για τα προκριματικά του Euro 2024 και ο Γκουστάβο Πογέτ δεν μπορεί να υπολογίζει στον Παντελή Χατζηδιάκο αφού οι εξετάσεις έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση στον τετρακέφαλο.

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός της Άλκμααρ ενσωματήθηκε στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος σήμερα (10/10) αλλά δεν θα παραμείνει για πολύ αφού δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί στα προσεχή δύο παιχνίδια.

Ο Χατζηδιάκος ήρθε με πρόβλημα τραυματισμού από την Ολλανδία και οι εξετάσεις που έκανε έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση στον τετρακέφαλο, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης για 15-20 μέρες.

Ο Πογέτ, επομένως, δεν θα τον έχει στη διάθεσή του για τους δύο αγώνες που είναι εξαιρετικά σημαντικοί και θα δείξουν αν η Εθνική μπορεί να προκριθεί από τον όμιλό της στα τελικά του Euro 2024 ή θα τα παίξει όλα για όλα στους αγώνες μπαράζ στους οποίους θα αγωνιστεί μετά την πολύ καλή πορεία της πέρυσι στο Nations League.