Δίκη Χρυσής Αυγής: Στη φυλακή Μιχαλολιάκος και ηγετική ομάδα

Αναστολή ποινής μόνο για 12 καταδικασθέντες - Κατέρρευσε στο άκουσμα της απόφασης η Μάγδα Φύσσα - Παραδόθηκαν Κασιδιάρης, Πατέλης, Τσακανίκας


ΚΟΙΝΩΝΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ
13:16
22/10/2020
Δίκη Χρυσής Αυγής: Στη φυλακή Μιχαλολιάκος και ηγετική ομάδα
141
loading

Το δρόμο για τη φυλακή παίρνει ο Νίκος Μιχαλολιάκος και όλη η «διευθυντική» ομάδα της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσή Αυγής, όπως αποφάσισε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Συνολικά, 39 καταδικασθέντες οδηγούνται στη φυλακή καθώς δεν έγινε δεκτό το αίτημα τους για αναστολή εκτέλεσης της ποινής τους μέχρι το εφετείο.

Τα ονόματα των πρώην βουλευτών της Χρυσής Αυγής, που οδηγούνται στη φυλακή: Νίκος Μιχαλολιάκος, Ηλίας Κασιδιάρης, Ιωάννης Λαγός, Χρήστος Παππάς, Ηλίας Παναγιώταρος, Γιώργος Γερμενής και Αρτέμης Ματθαιόπουλος ως διευθυντική ομάδα.

Επίσης οι Αντώνης Γρέγος, Πολύβιος Ζησιμόπουλος, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Νίκος Κούζηλος, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης και Νίκος Μίχος ως μέλη της οργάνωσης.

Στη φυλακή οδηγούνται επίσης 14 συνεργοί του Γιώργου Ρουπακιά, καθώς και οι δύο πυρηνάρχες της οργάνωσης Γιώργος Πατέλης και Αναστάσιος Πανταζής.

Αναστολή δόθηκε μόνο σε 12 καταδικασθέντες ενώ εκτός φυλακής παραμένουν πέντε πρώην βουλευτές οι Μιχαήλ Αρβανίτης, Ελένη Ζαρούλια, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, Στάθης Μπούκουρας και Δημήτρης Κουκούτσης.

Στους τέσσερις εξ αυτών το δικαστήριο επέβαλε τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της καταβολής εγγυοδοσίας ύψους 20.000 ευρώ και της εμφάνισης στο ΑΤ της περιοχής τους.

Εκτός φυλακής μένουν και οι: Γ. Σκάλκος, Κ. Αντωνακόπουλος, Αρ. Δασκαλάκης, Γ. Δήμου, Θ. Μαρίας, Ιω. Καστρινός και Κ. Παπαδόπουλος. Εξ αυτών ορισμένοι έχουν πλέον τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση σε ΑΤ της περιοχής τους.

Στο δικαστήριο βρισκόταν από τους πρώην βουλευτές μόνο ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο οποίος τέθηκε σε αστυνομικό κλοιό και κρατείται.

Παραδόθηκαν Κασιδιάρης, Πατέλης, Τσακανίκας και Γερμενής- Η διαδικασία για τις συλλήψεις

Για την απόφαση του δικαστηρίου στη δίκη της Χρυσής Αυγής, που δεν έδωσε αναστολή ποινών στον Νίκο Μιχαλολιάκο και την ηγετική ομάδα της εγκληματικής οργάνωσης, έχει ενημερωθεί ήδη και η ΓΑΔΑ, καθώς θα ακολουθήσει η διαδικασία των συλλήψεων.

Εν αναμονή των επίσημων διαβιβαστικών εγγράφων στη ΓΑΔΑ, η Αστυνομία εκτιμά ότι τα ηγετικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης θα παραδοθούν μόνα τους στα Αστυνομικά Τμήματα των περιοχών τους, με σκοπό να διαμορφώσουν και θετική εικόνα ενόψει της άσκησης έφεσης.

Ήδη, όπως έχει γίνει γνωστό, παραδόθηκαν ήδη ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο πυρηνάρχης Νίκαιας Γιώργος Πατέλης, ο Γιώργος Τσακανίκας στον Πειραιά και ο Γιώργος Γερμενής.

Σύμφωνα με τη διαδικασία είτε παρουσιαστούν από μόνοι τους είτε συλληφθούν θα οδηγηθούν στη ΓΑΔΑ και από εκεί παραπέμπονται στον εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών.

Όσοι παραδοθούν θα μεταφερθούν με οχήματα της Αστυνομίας στη ΓΑΔΑ ενώ για τους υπόλοιπους θα υπάρξει απευθείας σύλληψη και μεταφορά επίσης στη ΓΑΔΑ.

Μάγδα Φύσσα: Κατέρρευσε στο άκουσμα της απόφασης – Κλαίει με λυγμούς

Στο άκουσμα της απόφασης του δικαστηρίου η Μάγδα Φύσσα κατέρρευσε.

Η μητέρα του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα παραμένει στον προθάλαμο της δικαστικής αίθουσας και κλαίει με λυγμούς.

Στο πλευρό της είναι συγγενείς, δικηγόροι και φίλοι του Παύλου Φύσσα που έπεσαν στην αγκαλιά της μόλις η Πρόεδρος έδωσε τη λήξη της συνεδρίασης.

Έξω από την αίθουσα, δεκάδες άνθρωποι που είχα συγκεντρωθεί, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, δίνοντας συγχαρητήρια στην πολιτική αγωγή.

Προκλητικός ξανά ο Μιχαλολιάκος: Είμαι περήφανος που φυλακίζομαι για τις ιδέες μου

Σε δήλωσή του on camera ο Νίκος Μιχαλολιάκος έξω από το σπίτι του ανέφερε:

«Είμαι περήφανος που φυλακίζομαι για τις ιδέες μου. Όλοι αυτοί κάποια στιγμή θα μετανιώσουν για την απόφαση που πήραν. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια».

Στη συνέχεια ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής ξαναμπήκε στο σπίτι του ενώ δεν απάντησε στο ερώτημα των δημοσιογράφων για το εάν θα παρουσιαστεί αυτοβούλως στην αστυνομία για να συλληφθεί.

Όλες οι ποινές

Το Διευθυντήριο της εγκληματικής οργάνωσης

Νίκος Μιχαλολιάκος
13 έτη κάθειρξη και 6 μήνες

Ιωάννης Λαγός
13 έτη κάθειρξη και 8 μήνες

Ηλίας Κασιδιάρης
13 έτη κάθειρξη και 6 μήνες

Γιώργος Γερμενής
13 έτη κάθειρξη και 6 μήνες

Χρήστος Παππάς
13 έτη κάθειρξη και 3 μήνες

Ηλίας Παναγιώταρος
13 έτη κάθειρξη

Αρτέμης Ματθαιόπουλος
10 έτη κάθειρξη

Πρώην Βουλευτές που καταδικάστηκαν για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, χωρίς ελαφρυντικό

Παναγιώτης Ηλιόπουλος
7 έτη

Νίκος Κούζηλος
7 έτη

Ελένη Ζαρούλια
6 έτη

Πολύβιος Ζησιμόπουλος
6 έτη

Αντώνης Γρέγο
6 έτη

Δημήτρης Κουκούτσης
6 έτη

Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης
6 έτη

Πρώην βουλευτές για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με ελαφρυντικό

Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος
5 έτη κάθειρξη

Μιχάλης Αρβανίτης
5 έτη κάθειρξη

Ευστάθιος Μπούκουρας
5 έτη κάθειρξη και 6 μήνες

Νίκος Μίχος
6 έτη κάθειρξη

Για την Ανθρωποκτονία Φύσσα

Γιώργος Ρουπακιάς
Ισόβια και 14 έτη

Ιωάννης Άγγος:
9 έτη κάθειρξη και 2 μήνες

Αναδιώτης Αναστάσιος:
7 έτη

Δήμου Γιώργος:
7 έτη

Καζαντζόγλου Ιω.
10 έτη κάθειρξη και 2 μήνες

Καλαρίτης Ελπιδοφόρος
9 έτη κάθειρξη

Κομιανός Ιω.
9 έτη κάθειρξη

Κορκοβίλης Κων.
9 έτη κάθειρξη

Μιχάλαρος Αν.
9 έτη κάθειρξης και 2 μήνες

Πατέλης Γιώργος, Πυρηνάρχης Νίκαιας
10 έτη κάθειρξη και 2 μήνες

Σαντοριναίος Στ.
Για παράνομη Οπλοφορία 2 χρόνια και χρηματική ποινή 2000 ευρώ αναστολή επι τριετία

Σκάλκος Γ.
7 έτη κάθειρξη

Σταμπέλος Γ.
9 έτη κάθειρξη

Τσακανίκας Γ.
6 έτη

Τσαλίκης Λέων
9 έτη κάθειρξης

Τσόρβας Αθ.
9 έτη κάθειρξης

Τσόρβας Νικ.
9 έτη κάθειρξης

Χρυσαφίτης Αρ.
7 έτη κάθειρξης

ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ΑΛΙΕΡΓΑΤΩΝ

Αγριογιάννης Δημ.
7 έτη κάθειρξης

Ευγενικός Μάρκος
7 έτη κάθειρξης

Θωμάς Μαρίας
7 έτη κάθειρξης

Κων. Παπαδόπουλος
7 έτη κάθειρξης

Ανταστ. Πανταζής
Πυρηνάρχης περάματος
10 έτη και 24 μήνες

ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΜΕ

Κυριάκος Αντωνακόπουλος
3 έτη κάθειρξης και 6 μήνες και μετατροπή σε χρηματική προς 5 ευρώ ημερησίως

Καστρινός Ιω.
3 έτη κάθειρξης και 6 μήνες και μετατροπή σε χρηματική προς 5 ευρώ Ημερησίως

Αντώνης Χατζηδάκης
6 έτη και μετατροπή σε χρηματική προς 5 ευρώ Ημερησίως

Καταδικασμένοι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Νικ. Αποστόλου
7 έτη κάθειρξη

Αριστ. Δασκαλάκης
5 χρόνια κάθειρξη

Λιακοπουλος Διον.
6 έτη κάθειρξη

Μπαρέκας Θωμάς
6 έτη κάθειρξης και 2 μήνες

Νικ. Παπαβασιλείου
6 έτη

Βενετία Πόπορη
7 έτη κάθειρξη και 4 μήνες

Βας. Σιατούνης
6 ετη κάθειρξη

Χρ. Στεργιοπουλος
6 ετη κάθειρξη

Αθ. Στράτος
6 χρόνια κάθειρξη

Γ. Τσακανίκας
6 έτη κάθειρξη

Μικελάτου Μαργαρίτα
2 χρόνια με τριετή αναστολή

Θεοδ. Στέφας
17 μήνες με τριετή αναστολή

Θεώνη Σκαρπελη
1 έτος φυλάκιση και 1.000 ευρώ με τριετή αναστολή

Αναστάσιος Χιλιος
2 έτη και 2.000 χρηματική ποινή μετατροπή προς 5 ευρώ ημερησίως

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

141
σχόλια
 1. avatar gkagkarin.blogspot.com

  Σαν να μην έγινε καμία δίκη

  Για πολλοστή φορά σήμερα μέλη της ΕΦΕ έγιναν στόχος τραμπουκισμού. Για πολλοστή φορά το συμβάν έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια αστυνομικών. Για πολλοστή φορά οι αστυνομικοί δεν έδειξαν κανένα ενδιαφέρον και δεν προχώρησαν σε καμία κίνηση για την προστασία των εργαζομένων της ενημέρωσης.

  Μπράβοι με καλυμμένα πρόσωπα έσπασαν κάμερες και έκοψαν καλώδια από φορητό wifi router συναδέλφων. Ανενόχλητοι απείλησαν, προπηλάκισαν, χτύπησαν ανθρώπους, έσπασαν εξοπλισμό και έβρισαν, έξω από την κατοικία του καταδικασμένου από το Εφετείο Νικόλαου Μιχαλολιάκου.
  ....

 2. avatar gkagkarin.blogspot.com

  Σε κελιά ή σε σουίτες;
  ...Η ειδική μεταχείριση είναι άλλωστε εκείνη που έφερε την ατιμωρησία και η ατιμωρησία είναι εκείνη που όπλισε επαναλαμβανόμενα το χέρι τους, για να συνεχίσουν να επαναλαμβάνουν εγκληματικές πράξεις.

  Το διακύβευμα είναι ένα: Να μην υπάρξει και πάλι ευνοϊκή μεταχείριση των χρυσαυγιτών από το πολιτικό και το δικαστικό σύστημα.
  ....

 3. avatar @agilotos stravos

  Ο Πουλικογαννης του κκε χτυπαγε μπροστα στις καμερες με μισος με παλουκι αστυνομικο των ματ να τον σκοτωσει και το κκε ενγακε ανακοινβση και καλυψε τον ρουπακια του στην εμφυλιοπολεμικη εξεγερση του κκε παμε να γκρεμισουν με ηλεκτρικους τροχους το αηαλμα του εθνικοθ μας ευεργετη Χαρυ Τουμαν ποθ εσευιλε τροφιμα και στρατιωτικο εξοπλισμο και γλυτωσε τους γονεις μας απο απο πεινα μετα τον πολεμο καο τη ζωρα αππ το να γινει αλβανια αυτο το ειπαν οι ιδιοι οικαπετανιοι του εαμ ελαςσε νροκιμαντερ τηε ερτ ευτυχως που δεν νικησαμε τοτε σημερα θα ημασταν αλβανια και ο ρουπακιας του κκε παμε με αλμα καρατε σακατεψε ανανδρα πισωπλατα αστυνoμικο των ματ στο αγαλμα τρουμαν και η κανελη στον ((αστικο)) σκαη εκραζε οτι καλα εκανε στον αστυνομικο ο ρουπακιας του κκε παμε και να το ξανακανει αλλα τι να περιμενεις απο τριτοκοσμικες βαλκανομπαναμιες που ενω η υπολοιπη πολτιτισμενη ευρωπη καθε 23 αυγουστου με τις ψηφους πρωην κομουνιστικων χωρων τιμα τη μνυμη των θυματων του κομουνισμου του ναζισμου γενικα ολοκληρωτισμου η νοτιευρωπαηκη βαλκανομπανανια εχει στη βουλη της το τελευταιο σταλινικο μορφωμα της ευρωπης και του ((χωνει)) εκατομοιρα ευρω βουλευτικες αποζημιωσει κρατικες επιχορηφησεις απο φορους φτωχευμενου κρατους και φορολογουμενου,κανενα προβλημα οτι εκαναν οι χρυσαυγιτες να τιμωρηθουν αλλα καλα τα κατοχικα αριστερα ταγματα εφοδου-φραηκορπς γιατι δεν τα ακουμπαει κανεις,δημοκρατια σημαινει καθε 4 χρονια εκλογες με κοματα στη ΔΙΧΤΑΤΩΡΙΑ του πρωλεταριατου αυτα δεν υπαρχουν μονο μιζερια

  1. avatar agilotos.stravos

   Μα γι αυτο δεν εισαι εξυπνος γιατι οι επιθεσεις που εκαναν τα κομμουνια ηταν πανω σε αρματωμενους αστακους κ οχι σε αοπλους ρααπερς η ανυπερασπιστους πακιστανους εργατες.Αν στροφαρεις λιγο καταλαβαινεις οτι αουσβιτς&κρεματορια δεν ειχαν οι σταλινικοι?Λεω αν..
   Εγω παντως αν ημουν ελληνας μεγαλος πατριωτης θα προτιμουσα να κυβερνιομουν απο ΕΛΛΗΝΕΣ κομμουνιστες παρα απο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ καπιταλιστες.Λεω αν..
   Δικαιωμα τους να λενε οτι θελουν αυτοι οι καπετανιοι (μου φαινεται ομως οτι δεν ειναι καπετανιοι,τα χεις μπλεξει αλλα τεσπα) αλλα οι χιλιαδες εαμιτες που τους ακολουθησαν εχουν αλλη αποψη.Κ ξαναλεω οτι αν ημουν πατριωτης κ ημουν σε διλημμα κομμουνισμο με ολοκληρη Κυπρο(γιατι σιγα μην εμπαιναν οι τουρκοι αν κυβερνουσε το ΚΚΕ)η καπιταλισμο με μιση την Κυπρο θα επελεγα το 1ο.Λεω αν..

   1. avatar milt

    Κάτι για Γκούλατ στη Σιβηρία μήπως
    έχεις ακούσει; Εκεί άφησε την τελευταία του πνοή ο αρχηγός σας
    ο Ζαχαριάδης. Μελέτα λίγο δεν είναι
    κακό.

    1. avatar agilotos.stravos

     Δεν εχω αρχηγους φιλε,αν δε ξερεις με ποιον μιλας μπουρδες θα πετας,τα γραφω εδω μεσα σε αλλα αστοιχειωτα,κατσε διαβασε τα,κουραστηκα να επαναλαμβανομαι.

   2. avatar Ακου κόκκινο τρόλι

    Ο κομμουνισμός ειναι το ίδιο επικίνδυνος όσο ο ναζισμός
    Η μεγάλη μορφή της αριστεράς και του ελληνισμού, ο Μίκης Θεοδωράκης, στο μεγάλο συλλαλητήριο για την μακεδονία, μπροστά σε εκατομμύρια ελλήνων δήλωσε οτι ο αριστεροστροφος φασισμός ειναι η χειρότερη μορφή φασισμού
    Κατι ξερει αυτός απο αριστερό φασισμό..
    Τραβα τώρα άναψε τα καντήλια σου στον Στάλιν, μην σου κατεβάσουμε εμείς τα δικά μας
    Χίτλερ, Σταλιν, Μάο και λοιποι, ειναι το ίδιο φασίστες και χασάπηδες
    Απαντες, πλήν κομπλεξικών και ηλιθίων, το ξέρουν αυτό

    1. avatar agilotos.stravos

     Στη λιστα δε βαζουμε ομως Μεταξα,Παπαδοπουλο,Μουσολινι,Μπατιστα και Πινοσετ ε?Α ρε καημενο που εξισωνεις αυτον που σε φυλακιζει στον παγο κ αυτον που σε καιει κ σε κανει σαπουνι αμορφωτο.Ουτε ξερεις τι σου γινεται.Ρε ασχετο οι μπολσεβικοι ειχαν zyklon b?Οι ναζι σκοτωναν και με εθνικα και φυλετικα κυριως κινητρα.Ποτε το εκαναν αυτο τα κομμουνια ποτε εκαψαν εβραιους και ρομα?Ειναι κ σταλινισμος και χιτλερισμος επικινδυνοι,δε θελουμε τπτ απο τα δυο,ποσες φορες να το γραψω στα ελληνικα, αλλα ο Χιτλερ ειτε θες ειτε δε θες ηταν χειροτερος απο τον Σταλιν.
     Ο Μικης που υποστηριζεις ασχετε ηταν με πολυβολο στα Δεκεμβριανα και σκοτωνε ελληνες,οπως λετε κ εσεις για τα υπολοιπα κομμουνια..Κ προσφατα υποστηριξε τις φυλακισεις της ΧΑ.Αυτη που τωρα αβανταρεις.Αλλα αντι να τον απαξιωσετε τον αγκαλιασατε.Εστι ειστε κωλοτουμπες..
     Αιντε τραβα να μαθεις τι κανανε στο αουσβιτς και ανοιξε κανα βιβλιο ασχετε.Κ διαβαζε κ οτι γραφω γιατι αν δε ξερεις ποιον πολεμας δε θα τον νικησεις ποτε.

   3. avatar @agilotos stravos ( το εξυπνομετρο να το κανεις εσυ και να το βαλεις κει που ξερεις εδω δενμκανουμε απαξιωικοθυς χαραχτηρισμους ο ενας στον αλο αλλα σχολιασμο του αρθου χυδαιε τραπουκε)

    Για ρην Κυπρο φταιει η ΕΔΑ (ενωμενη δημοκρατικη αριστερα ) που τις εκλογες το 1967 επιδιωκε 17% για να γινει ρυθμιστης του πολιτευματος εν μεσω ψυχρου πολεμου στα συνορα με το σιδηρουν παραπετασμα και ολοι προετοιμαζαν πραξικοπημα οι στρατηγοι βασιλικοι οι συνταγματαρχες δικο τους,με αποτελεσμα τος χουντες παπαδοπουλου και ιωαννιδη ο οποιος ηθελε να μηνει στην ιστορια οτι ενωσε την Κυπο με την Ελλαδα.Ναι στον κουμουνισμο δεν υπηρχαν στρατοπεδα συγκεντρωσης ουτε μαζικα εγκληματα σε δαση Κατιν στην Πολωνια γιατι ολο το κρατος ηταν ενα απεραντο στρατοπεδο συγκεντρωσης με ηλεκτροφορα συρματοπλεγματα στα συνορα να μην αποδρασει κανεις απο τον σοσιαλιστικο παραδεισο απο ανατολικο βερολονο εως αλβανια στην οποια φρουρους στα συνορα εβαζαν τους πιο αγραμματους-αγροικους ωστε να πυροβολουν αδιστακτα οσους προσπαθουσαν να αποδρασουν απο το σοσιαλιστικο παραδεισο κι αμα στον καφενε στην αλβανια παραγγελνες δευτερο τσιπουρο σε καλουσσε η μυστικη υπηρεσια σιγκουριμι για ανακριση που βρηκες τα λεφτα μηπως εισαι οργανο του ιμπεριαλισμου,ασε που ειχαν καταργησει το εγκλημα,αν σκοτωνες τη θεια σου ειτε ψυχοπαθης ησουν και θα σε κλεινανε σε ψυχιατρειο ειτε αντεκαθεστωτικος και πηγαινες εξορια σε γκουλακ στη σιβηρια οπου εκει αυτοκτονησε ο ζαχαριαδης,στην κομμουνιστικη γιουγκοσλαβια στα συνορα οι φρουροι των συνορων μας εβλεπαν μικρους μαθητες στις διακοπες να θεριζουν καλαμποκια με καταναγκαστικη εργασια,ο σταλιν βοηθησε τον κεμαλ τοτε στη μικρα ασια το ιδιο θα κανανε οι κοκινοι στην κυπρο

    1. avatar agilotos.stravos

     Ποια ΕΔΑ το 67 ρε,η Κυπρος εγινε το 74 γραψε οτι εφταιγε&ο Εφιαλτης στις Θερμοπυλες.Ασε που η ΕΔΑ απετυχε.
     Αμ γι αυτο εισαι κρυφοναζι.Αν καταναλωνες ομοιως το διαδικτυακο σου μελανι για να γραψεις κ για τις χιτλερικες βαρβαροτητες θα σε παραδεχομουν.Τωρα εισαι κρυφοφασιστας.Κ πιστεψε με ειναι προτιμοτερο να εισαι αντικαθεστωτικος στην ΕΣΣΔ του Σταλιν παρα εβραιος,ρομα,γκει,αριστερος,αναρχικος στη γερμανια του Χιτλερ.Αν ερχοντουσαν εδω οι ναζι μια χαρα θα τα βρισκατε,θα κυνηγαγατε τα κομμουνια κ θα ελεγες μετα οτι ησουν πατριωτης με τη σβαστικα στο χερι.Χιλιαδες το εκαναν δε θα ησουν ο μονος.
     Επισης εισαι κ ανιστορητος.Το 1922 που βοηθησε η ΕΣΣΔ τον Κεμαλ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ επειδη η πατριδα σου της εκανε πολεμο στην Κριμαια το 1918 κ εφυγε με την ουρα στα σκελια (Κ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΡΥΦΟΦΑΣΙΣΤΕΣ) ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΑΛΙΝ ο οποιος ανελαβε τα ηνια το 1924.Καταλαβες λοιπον για τι σοι μυαλο εχεις,για τι σανο μασας?

     1. avatar @agilotos stravos (2)

      Και φυσικα ξερουμε ολοι οτι ο Λενιν βοηθησε τον Κεμαλ ναν σφαξει ελληνε-αρμενιους ως αντιποινα στην εκστρατεια της κριμαιας το 1919 και δεν το κρυβουμε κρυφοφασιτες και μη ουτε χρειαζεται να το επαναλαμβανουμε μονο που σαυτο το ζητημα ΕΣΥ εισαι ανιστορητος γιατι αυτη την εκστρατεια δεν την εκανε η πατριδα μου αλλα η ιερα συμμαχια της ανταντ και οι συμαχοι εθεσαν ως προυποθεση τη συμμετοχη μας με εκστρατευτικο σωμα στην εκστρατεια της κριμαιας το 1919,προκειμενου να μας επιτρεψουν μετα την αποβιβαση τρατευματων μας στην μικρα ασια και την αναληψη προστασιας 3.000.000 ελληνικου χριστιανικου πληθυσμου,δεν κανει ομως να τα λεμε και πρεπει να τα κρυβουμε εμεις οι ομοηδεατες σας κρυφοφασιστες ωστε να μη σας θυμιζουμε τα δημοσιευματα του κομουνιστικου ριζοσπαστη σε σας τους κρυφοσταλινοφασιστες και κρυβεστε απο ντροπη οτι τοτε κκε-σεκε δημιουργησε την ((κεντρικη επιτροπη των κομουνιστων στρατιωτων του μετωπου)) η οποια ανελλαβε ((την καθοδηγηση της αντιπολεμικης δραστηριοτητας του κομματος μεσα στο στρατο στη μικρα ασια)) μεταξυ αλλων ο ριζοσπαστης εγραφε η αστικοτσιφλικαδικη Ελλαδα στη μικρα ασια πηγε οχι ως εθνικος απελευθερωτης μα σαν ιμπεριαλιστικη δυναμη ο ρολος των πυρηνων στο μετωπο ηταν να υπονομευσουν την πολεμικη προσπαθεια,((απεργια πολεμου)),οτι εμεις οι κομουνιστες επιδιωξαμε την ηττα στην μικρα ασια και σημερα το κκε λεει οτι περιπτωση πολεμου ειτε επιθετικου ιμπεριαλιστικου ειτε αμυντικου θα επιβαλει με τα οπλα τα κοσερβοκουτια ((λαηκη εξουσια)) κομουμουνισμο δηλαδη

     2. avatar agilotos.stravos

      Εννοειται ηταν της Ανταντ δε μπορω να στα κανω ολα νιανια.σιγα μην η Ψαροκωστουλα εκανε απο μονη της εκστρατια στην αχανη ΕΣΣΔ,μα τα ξαναγραφω κ στον αλλον απο κατω.θα τρελαθουμε δλδ,ποσο ουγκ εισαι.Κ οχι μονο εισαι ουγκ αλλα κ εθνοπροδοτης γιατι ακομη υποστηριζεις αυτη την επιλογη του Βενιζελου παρ ολο που σφαχτηκαν ελληνες στρατιωτες στα βαθη της Ασιας,καηκε η Σμυρνη,ξεκληριστικαν,εκτελεστηκαν,βιαστηκαν μικρασιατες κ ξεριζωθηκαν απο τα σπιτια στους χιλιαδες συμπατριωτες σου,τι να λεμε τωρα,προδοτη
      Δεν υπηρχε λογος καμμιας προστασιας,αιωνες ζουσαν αρμονικα εκει ελληνες,τουρκοι&αρμενιοι αιωνες ειχαν να γινουν στην περιοχη εξεγερσεις&επαναστασεις μεχρι που μπηκε ο ελληνικος στρατος κ κανοντας τις ψευτομαγκιες που εκανε στη Μακεδονια εξαγριωσε τον ντοπιο τουρκικο πληθυσμο ακομη κ λιγους ελληνες.Κ γι αυτο φωναζε ο ριζοσπαστης οτι ειναι αχρειαστη μια μικρασιατικη εκστρατεια κ δικαιωθηκε οταν εβλεπαν οι 200κομμουνιστες της Μ.Ασιας απο 1ο χερι οτι ο πολεμος αυτος ηταν ατελεσφορος,ειχαν καθηλωθει για μηνες χωρις εφοδια&ο Κεμαλ απεναντι επερνε φορα.Γιατι πανασχετε μετα την καταστροοφη εγιναν ανακρισεις,δικες&στο Γουδι δε σταλθηκαν κομμουνιστες(που θα ηταν πολυ ευκολο να γινουν οι αποδιοπομπαιοι τραγοι)αλλα ελληνες..πατριωτες

     3. avatar @agilotos stravos

      Το ποιοι ειναι οι εθνοπροδοτες διαβασε τη βιογραφια τοθ μπελαρογια οποιος γραφει οτι εμεις πετυχαμε την ηττα τλυελληνικοθ στρατου στη μκκρα ασια επιυεπους η αφελεια εχει και τα ορια τηε νομιζεις ορι θα ζουσαν αρμονικα μεχρι αημερα ,που ειναι οι ελληνικες περιουσιες η περιουσια του πατριαρχειου το αυτοδιοικητο ιμβρου τενεδου η θεολογικη σχολη της χαλκης,που ειναι ο χρισριανικος χαραστηρας του Μεγα Μοναστηριου της Αγιας Σοφιας και της παναγιας Σουμελα ,που ειναι τα ελληνικα σχολεια τα εληνικα μαγαζια στην Πολη οταν ενξναν προφρομ και διωξεις δεν υπηρχε πολεμος που ειναι οι αλλεε μςιονοτητες σρην τκυεκια αρμενιοι κουρδοι και αυτοι την πληρωσαν λογω τουελληνικου στρατογυ;εθνοπροδοτης ,εγω η εσυ;Οτι η ευρωπη τιμα τα θυματα εθνισμου ναζισμου ολοκληρωτισμου με τον ιδιο τροπο που τιμαει τα θυματα του ολοκαυτωματκος ενω σε αλλους τοπους νοτιοναλκανικες ρομαμπανανιες εχουν στα κοινοβουλια τους το τελευτσιο σταλινικο μορφωμα τηε ευρωπης και του κοσμλυ και του χωρουν εκετομοιρια ευρω δεν σου λεει κατι γατι η ευρωπη ειναι καπιταλιστικη νταξει τωρα ΚΑΙ μας λες και εθνοπροδοτες ποιοι εμεις η ΕΣΥ;

     4. avatar @agilotos stravos

      Το ευρωκοινοβουλιο με τις υπογραφε και των Σλοβακιας,Σλονενιας,Βουλγαριας,Μολδαβιας,Αλβανιας,Ρουμανιας εχει καθιερωσει την 23 Αυγουστου ως ημερα της μαυρης κορδελας την οποια η ευρωπη τιμα τη μνυμη των θυματων ολοκληρωτικων καθεστωτων τοσο ναζιστικων οσο και κομμουνιστικων,επισης,σε Τσεχια,Ουγγαρια,Ουκρανια,Πολωνια,Λετωνια ,Εσθωνια,Λιθουανια εχουν τεθει εκτος νομου σε αλλες τα κομμουνιστικα συμβολα και σε αλλες η κομμουνιστικη προπαγανδα,αυτα που λες για κρυφοναζι στα επιστρεφω,ειναι μονο στη νοσηρη σου φαντασια,φυσικα και θαντισταθουμε στον κουμουνισμο οχι οπως λες,σε ανταρτικο σωμα Ψαρρου σου κανει;... ξεχασα στην Ουκρανια ρε συ ποσα εκατομοιρια ουκρανοι πεθαναν απο πεινα απο τον ((πατερουλη)) σταλιν,βλεπεις ειναι μακρα η κυλιδα αιματος της διχτατωριας του πρωλεταριατου,κομουνισμο δηλ.αταξικη κοινωνια δεν ειχαν στα κρατη του υπαρκτου σοσιαλισμου,βολευτηκαν στο προηγουμενο σταδιο της αταξικης κοινωνιας στη δικτατωρια του πρωλεταριατου κι απο εκμεταλευση ανθρωπου απο ανθρωπο στον καπιταλισμο κανανε εκμεταλευση διοικουμενων απο διοικουντες,ο λαος ζουσε στη μιζερια και η κοματικη νομεγκλατουρα στη χλιδα,διευθυντρια ξενοδοχειου στη ρουμανια στηνοταν στις ουρες χαραματα για κρεας με δελτιο και γυριζε κατακοπη μεσημερι με μια αγκαλια κοκαλα παραμασχαλα τυλιγμενα στο χαρτι χαρουμενη που πηρε κι αυτα γιατι εμπαιναν μπροστα απο την ουρα κοματικοι κομισαριοι,αξιωματικοι και διαλεγαν τα καλυτερα κομματια κρεας και για τους αλλους αφηναν τα κοκοκαλα μικροπρεπη λενιν ηταν οχι σταλιν

     5. avatar agilotos.stravos

      Αφου πηρες&συ το μαθημα σου συνεχιζεις να χαιδευεις Χιτλερ.ΜιλαςΜΟΝΟγια κομμουνιστικη προπαγανδα,λες&ο Γκεμπελς ηταν ρωσος&για το πως[θ αντισταθουμε στο κουμουνισμο]&οχι στον χιτλερισμο!Πολυ πιθανον να καταληξεις&εσυ σαν καποιους απο την ΕΚΚΑ,στα Ταγματα Ασφαλειας
      Χιτλερ&Σταλιν ειχαν θυματα αλλα αυτο που προσπαθω να σου πω ειναι να μην τα εξισωνεις γιατι μονο αμορφωτοι το κανουν,δεν εχουν ακριβως τον ιδιο αριθμο θυματων,κοιτα παρακατω τι γραφω σε αλλο χαπατο.Δε με νοιαζουν οι νομοι του ευροκοινοβουλιου καπιταλιστες ειναι σιχαινονται ναζισμο,κομμουνισμο,καλα κανουν&εγω θα γιορταζα αλλα σε διαφορετικες μερες
      Η περιπτωση του λιμου της Ουκρανιας ειναι ολεθρια αλλα ο Σταλιν δεν τους εσπρωξε σε κρεματορια ουτε τους εκανε σαπουνια.Στην Ουκρανια εκεινη την εποχη υπηρχαν κουλακοι οι οποιοι ηταν αντιθετοι στην κολεκτιβοποιηση η οποια ειναι το νοημα του κομμουνισμου,δλδ να μοιραζονται ολοι οι πολιτες ισαξια ολα τα αγαθα.Συν το οτι εκει λιγα χρονια πριν οι αναρχικοι του Μαχνο εδωσαν μαχες με τους μπολσεβικους(εδω τωρα με ποιους εισαι?).Κ βεβαια οτι το 1933 υπηρξε ο βαρυτερος χειμωνας των τελευταιων δεκαετιων οι ακροδεξιοι ινστρουχτορες σου για τι δε στο λενε?
      Εκεινα τα χρονια περιμεναν οντως ουρες για να παρουν λιγο κρεαςΔΩΡΕΑΝαλλα το επαιρναν.Την ιδια περιοδο στην πατριδα σου δεν υπηρχαν τετοιες ουρες γιατι δεν ειχαν να φανε κρεας!Κ αυτο που λες για τα κομματικα στελεχη εχεις δικιο,αλλα χειροτερα γινονται στον καπιταλισμο
      Α ο Λενιν ηταν ε?Για ψαξου,θα βρεις κ αλλα

     6. avatar @@agilotos.stravos

      Φτύσε την προπαγάνδα που σας σερβίρουν στο ΚΚΕ, όλα ψέματα και γκεμπελίστικες αρλούμπες ειναι. Σύνελθε. ( αλλα, μήπως εισαι κρυφοναζί, όπως έγραψε άλλος, και γράφεις αρλούμπες για να ξεφτυλίζεις το ΚΚΕ; )Τιποτα δεν στεκει, μονο παλαβομάρες γράφεις.

     7. avatar agilotos.stravos

      Ποιες ειν οι παλαβομαρες,ο Μαχνο?ο χειμωνας?οι ουρες?τι δε σ αρεσε ασχετε?
      Ακου ουγκ εσεις τα εθνικια ποτε μας νικατε λεκτικα γιατι δε μπορειτε να κατανοησετε τον Ανθρωπινο,Ταξικο,Παγκοσμιο τροπο σκεψης μας,σε αντιθεση με σας που σκεφτεστε μονο ελληνικα&δινετε δικιο στον οποιονδηποτε παιδεραστη,ηρωα,κλεφτη,στρατιωτη αρκει να ειναι ελληνας.Ομοιως εκεινη την εποχη καποιοι εδω θεωρησαν αδικια αυτον τον πολεμο&εκαναν συλλαλητηρια για την Ειρηνη,τι πιο φυσικο αφου τελειωσε ο Μεγαλος πολεμος με εκατομβες νεκρων&καποιοι τρελοι εξουσιαστες το συνεχιζαν.Εσυ νομιζεις οτι αν πολεμησει η Ελλαδα θα νικησει.Καυμενο μου(εκτος ισως απο τν Β\'Βαλκανικο)ποτε δεν εχεις κερδισει ουτε εναν πολεμο μονος σου,το ξερεις?
      Οποτε φυσικα θα ζουσαν αρμονικα οπως εκαναν αιωνες,διαβασε μαρτυριες ελληνων που ζουσαν ειρηνικα,προβληματα ειχαν εδω οταν τους υποδεχτηκαν οι δικοι σου εθνικιστες ως τουρκοσπορους
      Ο Μπεναρογια(&οΖαχαριαδης)τα γραψανε αυτα για να δειξουν στον κοσμακη τη μεγαλη επιρροη τουΚΚΕστον στρατο,Ψεμα.Αν ειχαν τοση δυναμη(μιλαγαν για 100.000φανταρους!)θα εκαναν Επανασταση.Κ σε ξαναρωταω γιατι το εκανες γαργαρα.Αν υπηρχε ευθυνη θα μασαγε το κρατος να τους στησει στον τοιχο?Πλακα κανεις,αφου τους λιανισε μετα
      Εγω ειμαι περηφανος εθνοπροδοτης αφου ειμαι εναντια σε καθε εθνος ειτε ειναι ελληνικο,τουρκικο,ρωσικο,μαροκινο.Εσυ τι εισαι που τοσες μερες δεν εχεις επικρινει ουτε μια φορα τον Χιτλερ&στηριζεις ιστορικες επιλογες που κατεστρεψαν την πατριδα σου?

     8. avatar @agilotos.stravos

      Τα ειπες όλα. Ομολόγησες ότι εισαι εθνοπροδότης, που σημαίνει εσχάτη προδοσία. Το ένδοξο Ελληνικό Εθνος, με Ιστορία και Πολιτισμό πολλών χιλιάδων ετων, επέζησε και θα επιζήσει και θα φωτίζει όλη την ανθρωπότητα στο διηνεκές, όσο και να το πολεμούν κάποιοι. Ανάμεσα στους άπειρους Ελληνες ήρωες που δόξασαν το Εθνος μας σε όλη την γη, υπήρξαν και προδότες (ευτυχως λίγοι και ασήμαντοι) που το μίσησαν. Μόνο περιφρόνηση. Τελος η συζήτηση.

     9. avatar agilotos.stravos

      Χαχα,θα το δηλωνω τοτε πιο συχνα να εξαφανιζεστε γρηγοροτερα εσεις οι ακροδεξιοι να μη με κουραζετε!Μηπως με τιμωρησουν και οι αντιστοιχοι ομοιοι σου μαροκονοι,τουρκοι,βραζιλιανοι, οταν μαθουν οτι ειμαι και κατα των δικων τους εθνων?Χαχα μα γι αυτο σου λεω δε θα μας νικησετε ποτε,κοιτα πως φευγεις δε μπορεις να υπερασπιστεις το...μεγαλειο της ελληνικης φυλης,θες κ να παρεις την Πολη τρομαρα σου..
      Εγω τα εχω βρει με τον ομοιδεατη μου τουρκο,αλβανο,γερμανο,αιγυπτιο,γιαπωνεζο φοιτητη,αναρχικο,αριστερο,κομμουνιστη,εργατη,καθημερινο πολιτη αντιφασιστα.Εσυ κατσε να τα βρεις με ολους αυτους που φανταζεσαι ως εχθρους αλλιως τραβατε στα Ιμια να σφαχτειτε μονοι σας.Το καταλαβες ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΕ εθνοπροδοτη που υιοθετεις τα ιστορικα εγκληματα της φυλης σου η οχι?

   4. avatar σπασμένος ΟΔΥΡΟΜΕΝΟΣ ΣΦΥΡΟΔΡΑΠΑΝΟΣ

    Αν κυβερνούσε το ΚΚΕ την ΕΛΛΑΔΑ θα είχε την σίγουρη υποστήριξη της ΕΣΣΔ όπως την είχε όταν ο ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ΛΕΝΙΝ χρηματοδότησε τον ...ΑΔΕΛΦΟ ΚΕΜΑΛ με 11 εκ. χρυσά ρούβλια να σφάξει ΠΟΝΤΙΟΥΣ και ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ. Τους υπόλοιπους τους περιποιήθηκε ο ..ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΑΛΙΝ με τον ΜΠΕΡΙΑ (ΝΚVD) στέλνοντάς τους ΣΤΟΝ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΓΚΟΥΛΑΓΚ.

    1. avatar agilotos.stravos

     Το ξεπουλημενο ΚΚΕ αν κερδιζε δε θα στηριζοταν απο την ΕΣΣΔ αφου ο Σταλιν ειχε πει στον Ζαχαριαδη και στον Παρτσαλιδη οτι δε θα εχει καμμια βοηθεια αν ξεκιναγε εμφυλιο.Κ τα κομμουνια τον ξεκινησαν απο τα κρυμμενα οπλα της Βαρκιζας και τα γιουγκοσλαβικα εφοδια.Επισης οπως γραφω κ στον απο πανω ο Ριζοσπαστης εγραφε απο την Οκτωβριανη Επανασταση κ μετα για συμπλευση με την ΕΣΣΔ και ο πανεξυπνος ο Βενιζελος για τα ξενα συμφεροντα παει κ της κηρυττει τον πολεμο στην Κριμαια!Κ χανει κι ολας!Κ θες εσυ μετα απ αυτο αν ησουν Λενιν να βοηθησεις την Ελλαδα που της χαρισε δανειο που ειχε παρει απο τον Τσαρο?Οχι ρε φιλε η λογικη ειναι να παει με τον εχθρο του εχθρου,ετσι γινεται αιωνες η φαση,αλλα εσεις τα αμορφωτα γραφετε [ο Σταλιν - που δεν ηταν-βοηθησε τον Κεμαλ]αλλα ποτε δεν ερευνατε το γιατι,αφου ειστε προβατα made in Greece.
     Επισης στο ξαναξαναγραφω τον φασιστοΣταλιν θα τον προσκυνατε εσεις οι ελληνες πατριωτες γιατι σεβαστηκε τη Γιαλτα,καθως οι συνθηκες που υπογραφονταν τοτε καμμια δεν ειχε διαρκεια.Αλλιως θα ειχες συνορα μεχρι τη Λαμια,Β.Κορεα θα γινοσουν.Ενα ποτηρι νερο καθε μερα σου λεω θα πινεις στο ονομα του.Εγω θα τον βριζω για αλλους λογους.

   5. avatar Ρε αετόπουλο

    Και τα γκούλαγκ στη Σιβηρία τι ήταν αν δεν είχε ο Σταλιν Αουσβιτς???Εξοχικές κατοικίες?Μήπως είσαι άσχετος?Μήπως βαμένος ως το κόκκαλο?Λέω εγω..

    1. avatar agilotos.stravos

     Αφου προτιμας να εισαι ατμος απο καμιναδα η στην καλυτερη ενα σαπουνι παρα ενας ζωντανος παγωμενος και βασανισμενος κρατουμενος στη Σιβηρια,ειναι δικαιωμα σου αμορφωτε.Ο χιτλερισμος ειναι χειροτερος απο τον σταλινισμο,δεν εξισωνονται,δε θελουμε τπτ απο τα 2.Αν δεν το καταλαβαινεις παγωμενο ντουζ και γρηγρα και υπνο.

     1. avatar Εισαι τρόφιμος στο Δαφνί ????

      Τα κομμουνιστικά καθεστώτα έχουν σκοτώσει περίπου 100 εκατομμύρια ανθρώπους και οι ναζί περίπου 20. Ουδεμία σύγκριση. Και για να μαθαίνεις, οι μέθοδοι μαζικής εξόντωσης της ναζιστικής Γερμανίας αντιγραφτηκαν από τις σοβιετικές μεθόδους του Στάλιν. Ο Ρούντολφ Ες, ο οποίος οργάνωσε το περίφημο στρατόπεδο εξόντωση του Άουσβιτς, δήλωσε ότι ήταν αντιγραφή απο τα ρωσικά στρατόπεδα συγκέντρωσης. Ξύπνα και σύνελθε. Σε τρολάρουν και σε κοροϊδευουν όλοι εδω μέσα, εχεις γινει περίγελως.

     2. avatar agilotos.stravos

      [Περιγελος]εισαι εσυ που δε ξερεις ελληνικα&ιστορια
      Κοιτα να δεις πως θ αρχισεις&εσυ τρεχαλα τωρα&θα αποδειχθει για αλλη μια φορα οτι εδω μεσα η πλειοψηφια ειναι εντελως αστοιχειωτη
      Παμε μαζι να γκουγλαρουμε ποιος γραφει για 100εκ θυματα του Σταλινισμου.(victimsofcommunism κ.α) Καποια βεβαια sites δεν εχουν κανει updates απο τις νεες ερευνες,αλλα εσυ μασα σανο
      Λες αν βαλουμε κανα αλλο νουμερο να βγαλει κατι?Ας δουμε το 20.Ουπς!Βγαζει!Britannica κ.α.
      Με το 60 γινεται κατι?Ibtimes.Americaoutloud κ.α!
      Να πουμε 40?Οι New York Times!Που κληρωνει μαστορα?
      Απο εμπεριστατωμενη μελετη των Europa-Asia studies κατα τη διαρκεια του σταλινισμου 14εκ περασαν απο τα γκουλαγκ την περιοδο 1929-1942..Πως μας λες τωρα εσυ παιχταρα οτι ηταν 100 οι νεκροι?Τι σου μαθαινουν οι ακροδεξιοι τσοπανηδες,τι λεμε τωρα?Κ συγκρινεις τα 28 χρονια εξουσιας του Σταλιν με τα 12 του Χιτλερ?Στραβοκαταπιες?
      Το ακριβες νουμερο ποτε δε θα το μαθουμε γιατι οταν επεσαν τα κομμουνια η GKB προλαβε&κατεστρεψε αρχεια
      Κ να σε παω αλλου.Εισαι ελληνας ετσι.Ε ρε φιλε να κοιτας την πατριδα σου και τους ομοεθνεις σου.Ποσους ελληνες σκοτωσες ο Σταλιν να ερευνησεις κ ποσους ο Χιτλερ.Παει η κοντριστα?Γιατι μη μου πεις τωρα οτι στεναχωριεσαι που ο κοκκινος δικτατορας εφαγε σοβιετικους εγκληματιες,αναρχικους,κακοποιους,αριστερους,δημοκρατες,τσαρικους,θρησκους&λογοτεχνες?Ε?
      Επισης το Αουσβιτς το εφτιαξε ο Χιμλερ ΑΣΧΕΤΕ(Πηγη:wikipedia)Σας γλενταω τοσο που πλεον δεν τολματε να γραψετε με τα αρχικα σας ψευδωνυμα,ανυπαρκτοι

     3. avatar @agilotos.stravos

      Παλι ψέματα?
      Μα ποσο πανικός?
      Γι’αυτο σε φτύνουν όλοι?
      Εγραψα για «κομμουνιστικά καθεστώτα»!
      Τον Μάο και τους άλλους κομμουνιστές χασάπηδες στον κόσμο γιατί τους κρύβεις ρε ? Χαχαχαχα….
      Πλακα έχεις ρέ....
      Και ο γενικά αποδεκτός αριθμός θυμάτων των κομμουνιστών ειναι 100 εκατ.
      (αλλοι το ανεβαζουν σε 162 εκατ!),
      «100 MILLION THE MOST COMMONLY CITED FIGURE».
      Αφου σου αρεσει η Wikipedia δες:
      «Mass killings under communist regimes».
      Οσο για το δευτερο, για να μαθαίνεις:
      Ο Χιμλερ σαν αρχηγός της SS έδινε μόνο διαταγές.
      Ο Ρουντολφ Ες ήταν διοικητης του μικρού Άουσβιτς Ι, και αυτός που έκτισε το τεράστιο και ευρέως γνωστό Άουσβιτς ΙΙ Μπίρκεναου (εκεί δηλ. όπου δολοφονήθηκαν περίπου 1 εκατ.).
      Δες και την Wiki…
      Πάλι ρόμπα ρε..
      Σε γλεντάνε άγρια πολλοί βλέπω...
      Περίγελως...
      Σίγουρα εισαι εγκλειστος στο Δαφνί...
      Τα χάπια μην ξεχνάς...
      Υ/Σ: Το περίγελως γράφεται και περίγελος, αλλά το πρωτο με Ω ειναι το πιό σωστό.
      Απο το Ετυμολογικο Λεξικο της Νεας Ελληνικης του Μπαμπινιωτη 2010:
      Σελιδα 1083 «περίγελως = αντικείμενο χλευασμού, κοροϊδίας».

     4. avatar agilotos.stravos

      Ρε κλαυσιλεγε με τι ονομα το εγραψες,ποιος εισαι ρε κοτα,τι πανικος εδω διπλογραφετε,τριπλογραφετε&μπουρδουκλωνετε τα θεματα επειδη δεν εχετε πια το θαρρος της γνωμης σας να με αντιμετωπισετε με ενα ονομα.Κ μετα μου λες οτι με φτυνουν ολοι!Αφου 2-3 ειστε ρε,φανηκες ρε απατεωνα οτι γραφεις με 2 κ μιλας?
      Εγω εγραφα λοιπον για Χιτλερ&Σταλιν κ εσυ το γενικευσες.Δεν εχω κανενα θεμα να αναφερω τους αλλους κοκκινους σφαγεις εσυ κρυβεις τους μαυρους.Κ δε σε παω στους καπιταλες φασιστες.Εκει μοκο
      Αλλα&παλι τι ειναι απ αυτα λαθος για τα θυματα του Σταλιν?Δωσε εσυ απαντηση γιατι οπως βλεπεις ενα ενα τα ουγκανακια εξαφανιζονται
      Θα σε παιξω ομως μπαλα με τον ιδιο τροπο για τα θυματα του κομμουνισμου,γιατι νομιζετε οτι οι ανθρωπινες ζωες ειναι λοττο
      80eand.co
      94(reason.com/black book of communism)
      125(medium.com)
      130million victims in Vietnam, North Korea, Cuba, and Laos γραφει τοdaleyeager.com
      162λες&εσυ,θα μετρας&τους φυσικους θανατους..Τι θα γινει ρε παιχτη μηπως σφαζουν ακομη&δε το ξερουμε?
      Ειναι ηλιθιοτητα να μετρας τα θυματα αφου δεν υπαρχουν εγκυρες πηγες
      [ο αρχηγός των SS Χάινριχ Χίμλερ επιλέγει τον χώρο παλιού στρατώνα στο Οσβιετσιμ, πόλη της νότιας Πολωνίας που μετονομάζεται σε Άουσβιτς]Πηγη:Nb)
      [Ο Χίμλερ διέταξε τον Ιούνιο του 1940 να χτιστεί στο Άουσβιτς](πηγη:wiki Που λες).Ο Ες το διοικησε.Χωρις τον Χιμλερ θα αλλαζε η ιστορια.Ψιλα γραμματα.Αλλου ειναι τα χοντρα&τρεχετε.Αντε κλαψε τωρα για εκατομμυρια νεκρους ρωσους,κινεζους&..καμποτζιανους(!!)μεγαλε διεθνιστη

     5. avatar @agilotos.stravos

      Οτι έγραψα ήταν ακριβές...
      Σου έδωσα και πηγές...
      Απο Wiki: «concluded that the overall range spans from 42,870,000 to 161,990,000 killed, with 100 million the most commonly cited figure».
      Επίσης Wiki: «Στις 26 Σεπτεμβρίου 1941 ο Ρούντολφ Ες δέχτηκε τη διαταγή να χτίσει στρατόπεδο…»
      Το να πουλάς τρέλλα σε κάνει ακόμα πιό γελοίο...
      Εγινες πάλι ρόμπα...
      Απο ότι διαβάζω και σε άλλους, σου αρέσει να σε ξεφτυλίζουν...
      Βίτσια ειναι αυτά...
      Τα χάπια μην ξεχνάς...

     6. avatar agilotos.stravos

      Τελος η συζήτηση δεν ειπες,χαχαχα,τι εγινε τωρα το τερματισες κ παλι απο την αρχη?
      Ε κ γω σου εγραψα τις πηγες,απο μονος μου τα βγαλα?Τι θα γινει τωρα,ποιος εχει δικιο?
      Βρε εχεις πνιγει δε ξερεις τι σου γινεται μεσα στον φανατισμο σου,οποιος ψαχνει να βρει συνολικα τα θυματα του κομμουνισμου και κυριως του σταλινισμου χανει τη μπαλα,αν εξαιρεσεις την Καμποτζη στα υπολοιπα κρατη οι κυβερνωντες ειχαν ολο τον χρονο και την ευχερεια να καψουν ο,τι αρχειο γουσταραν δεν ηταν σαν τους ναζι που εβλεπαν τους συμμαχους εξω απο την πορτα τους κ δεν προλαβαν να καψουν ουτε τους φακελους απο πολλα κρεματορια..Γι αυτο πολλες προσπαθειες πεφτουν στο κενο,εκτιμησεις ειναι μονο.
      Κ κλαιγεσαι τωρα για σκοτωμενους ρωσους και κινεζους μισο αιωνα πριν...Τι σου εχουν κανει βρε..

     7. avatar @agilotos.stravos

      Καμένος πάλι ο εγκέφαλος...
      Ποτέ δεν είπα τέλος η συζήτηση...
      Φανατισμένος είσαι εσύ...
      Πήρες το μαθημά σου...
      Τα χάπια μην ξεχνάς...

     8. avatar agilotos.stravos

      Φανατισμενος με τι?Με την Αληθεια και την Πραγματικοτητα?Αν ειπα ψεμματα μπορεις να με αποστομωσεις..Αλλα που..
      @agilotos.stravos
      Χθες, 0:14
      [ Τελος η συζήτηση]
      Σας εχω κανει να ξεχνατε κ το ονοματακι σας τρολακια.Συννενοηθειτε μεταξυ σας τι να γραφετε κ τι αν λετε γιατι το θαρρος της γνωμης σας μονο ετσι μπορειτε να την εκφρασετε.

     9. avatar @agilotos.stravos

      Καλά λέω ότι τα έχεις χαμένα...
      Σε άλλον σχολιαστή αναφέρεσαι...
      Το @ σημαίνει «απάντηση», ουτε αυτό δεν ξέρεις?...
      Βλέπω πολλοί σε καρπαζώνουν,
      και έχασες τον λογαριασμό...
      Η αλήθεια ειναι,
      φασισμός, ναζισμός και κομμουνισμός ειναι όλα άθλια ολοκληρωτικά καθεστώτα
      Η αλήθεια ειναι,
      ο κομμουνισμός ειναι υπόλογος για 100 εκατομ. φόνους
      Η αλήθεια ειναι,
      η ελευθερία και η δημοκρατία θα νικήσουν
      Τα χάπια μην ξεχνάς...

     10. avatar agilotos.stravos

      Και πως θα σας ξεχωρισω βρε,απο το μαλλι?Αιντε τρολακια που πατε να θολωσετε τα νερα,γραψτε εκει με ενα νικ απ αυτα τα παλια τα ωραια που γραφατε εδω κ ξεφτυλιζοσασταν αν θελετε να κανετε διαλογο.
      Ε ναι καταληξαμε αθλια καθεστωτα αλλα η τυφλα σου αναγραφει μονο τα θυματα του κομμουνισμου (μαζι με τους φυσικους θανατους). Για αυτα του καπιταλισμου και του χριστιανισμου στην ιστορια αστο σε αλλο θεμα,μη γινεις πιο πολυ ρεζιλι εδω..

 4. avatar Stateless.

  δικιο εχει ο Μιχαλολιακος, δεν σκοτωσε και κανεναν ο ανθρωπος...

 5. avatar Κνιτης

  Όλοι αυτοί σκότωσαν τον Φύσσα;

 6. avatar φασίστες στον άδη και στο βαθύ σκοτάδι

  Έτσι! πονάτε ρεεεεεε? θα πονάτε θα κλαίτε και θα σκούζετε ναζίδια!

  1. avatar el69

   Εδω ρε ομορφουλη δεν δικαστηκε η ΧΑ αλλα οι ιδεες και σε ρωτω δικαζονται οι ιδεες οι αποψεις τα οραματα και ομως στην ΕΛΛΑΔΑ του κουλη και μερικων ανιστορητων δικαζονται ολα, αυτο ομως δεν λεγετε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ....... ΚΑΦΡΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ονομαζεται οταν δικαζεις αυτους που σου χαλανε την σουπα και τους αλλους τους εχεις στην απεξω και ας σκοτωσαν και ας εβλαψαν και ας εκλεψαν και ας καταδικαζαν ολοκληρο λαο να ζει στην φτωχεια και να ψαχουλευει να βρει φαγητο σε καδους σκουπιδιων οοι ανεργοι να ειναι περισσοτεροι απο τους εργαζομενους ολοι αυτοι ποτε θα δικαστουν γιατι στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δικαζονται ολοι ομορφουλη και οχι οτι μας βολευει ...

   1. avatar agilotos.stravos

    Δικαστηκαν οι ιδεες που εγιναν πραξεις με τα ταγματα εφοδου που εστειλαν δεκαδες μεταναστες στα νοσοκομεια,με τον θανατο του Λουκμαν,με τα αμετρητα σπασιματα κι εκβιασμους σε μαγαζια μεταναστων,με την κατοχη οπλων και ναρκωτικων,με τη δολοφονια Φυσσα κ με αλλα πολλα που αν παρακολουθυουσες τη δικη εστω κ απο το νετ θα ειχες αλλη αποψη κ δε θα υποστηριζες ακομη εγκληματιες.Εμενα λιγο μου πεφτει παντως δε με νοιαζει η αποφαση,αρκει που χιλιαδες ανθρωποι με φυσικη και διαδικτυακη παρουσια επιθυμουν την πληρη ισοπεδωση του νεοναζισμου.Κ αυτο δεν εχει γινει με κανεναν αλλον πολιτικο αντιπαλο σας(ΚΚΕ,αναρχικους)
    Επισης αν ησουν κι εσυ λιγο διαβασμενος αυτο που περιγραφεις δεν ειναι δημοκρατια αλλα [ειναι ο Καπιταλισμος ηλιθιε] οπως ειναι κ ο τιτλος ενος βιβλιου.Κ τη φτωχεια και την ανεργια 500 χρονια να ηταν η ΧΑ κυβερνηση δε θα τις καταπολεμουσε οσο εχουμε καπιταλισμο,τον οποιον υπηρετουν πιστα βεβαια...

    1. avatar Ρε αετόπουλο

     Επειδή έχεις καπιταλισμό κάθεσε και γράφεις εδώ τις αμπελοφιλοσοφίες σου και δεν διαβάζουμε όλοι μόνο ριζοσπάστη..αν και φασίστες σαν εσένα θα το ήθελαν πολύ.Κι αυτός που έγραψε το βιβλίο που λές μια χαρά δουλευει στο καπιταλιστικό ραδιοφωνικό σταθμό και καναλια γνωστων καπιταλιστών...Γούστα είν αυτά..καποιοι γουσταρουν να ειναι σκλαβάκια καπιταλιστών

     1. avatar agilotos.stravos

      Το οτι ανεφερα το συγκεκριμενο βιβλιο που κολλαγε στους χαρακτηρισμους του απο πανω δε σημαινει οτι επικροτω τον συγγραφεα η τους σταθμους&βεβαια δεν εχω αγορασει ποτε στη ζωη μου ριζοσπαστη.Αλλα βλεπω μιλαω παλι με εναν ασχετο.Γιατι αν δε ξερεις ποιον εχεις απεναντι του,δε θα τον νικησεις ποτε.Στο οτι επειδη καθομαι κ γραφω ελευθερα δεν ειναι επειδη εχουμε καπιταλισμο ασχετε αλλα δημοκρατια.(Ο καποταλισμος ειναι το συστημα,δημοκρατια ειναι το πολιτευμα κοινοβουλευτικη στη συγκεκριμενη περιπτωση αν δε ξεχωριζεις)
      Στη Χιλη του Πινοσετ,στην Κουβα του Μπατιστα,στο Ζιμπαμπουε του Μουγκαμπε,στη Σαουδικη Αραβια,στη Συρια του Ασαντ ακομη να τολμησω να πω κ στην Κινα του Ζινπινγκ καπιταλισμο ειχαν κ εχουν οι τραπεζες,οι πολυεθνικες,το συστημα δουλευουν ρολοι αλλα ο λαος δεν εχει γνωμη,δεν εχει ελευθερια λογου,δεν εχει δημοκρατια.Καταλαβες ξυπνοπουλι?

 7. avatar ΓΚ

  Η εισαγγελεας εκανε το show της,εξαπελυσε τους μυδρους εναντιον των χρυσαυγιτων και τους
  εστειλε στα σπιτια τους με την αναστολη που ζητησε.Και αφησε του δικαστες να βγαλουν τα καστανα απο την φωτια.Ευτυχως οι δικαστες δεν φανηκαν κατωτεροι των περιστασεων.

 8. avatar Σύντομο ανεκδοτο

  Η ΧΑ είναι συστημικό κόμμα και ο ΑνταρCIA αντισυστημικο...

 9. avatar el69

  ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΔΙΚΑΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ
  Ο «εθνάρχης» Κωνσταντίνος Καραμανλής, δίχως το ΚΚΕ να αποκηρύξει το εγκληματικό κι αντεθνικό παρελθόν του, στα πλαίσια μιας παρεξηγημένης δημοκρατίας κι εθνικής ενότητας, το βγάζει από την παρανομία, όπου ουσιαστικά είχε μπει οικειοθελώς και το βάζει στη νομιμότητα· ο σφαγέας του Καρπενησίου, Χαρίλαος Φλωράκης, εξαγνίζεται υπογράφοντας μια απλή δήλωση «σεβασμού» του δημοκρατικού πολιτεύματος (σε αναγνώριση μάλιστα της εθνικής του «προσφοράς», όταν πέθανε το 2005, ο μπουνταλάς πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, διέταξε να κυματίσουν οι σημαίες…μεσίστιες!). Ο δημαγωγός Ανδρέας Παπανδρέου, συνεχίζει αυτό το ανοσιούργημα και δίνει συγχωροχάρτι, αναγνωρίζοντας το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ως αντιστασιακή οργάνωση και επιτρέποντας, στους δολοφόνους που διέφυγαν στο εξωτερικό (αυτούς που ονομάζουν «πολιτικούς πρόσφυγες») να επιστρέψουν ως αδικημένοι αντιστασιακοί, συνταξιοδοτούμενοι μάλιστα από το κράτος, για τις «υπηρεσίες» που πρόσφεραν στην πατρίδα. Το κερασάκι βάζει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης το 1989, στα πλαίσια της συγκυβέρνησης με το ΚΚΕ, όπου με τον νόμο 1863, ο Συμμοριτοπόλεμος βαπτίζεται κι επισήμως ως Εμφύλιος, ενώ οι συμμορίτες του ΚΚΕ καλούνται πλέον ως «Δημοκρατικός Στρατός»

  1. avatar γιωργος κων

   για τα χρυσα αυγα δεν εκλαψες που ξερεις μπορει να σε λυπηθουμε ναζιστομουτρο

   1. avatar Xountalas

    Μπες τώρα κι ως Περαστικός και μετά ως gaga για να φαίνεστε πολλοί.ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ.

 10. avatar toing

  αμερικαν χιστορι εξ

 11. avatar Μαυρα μαντάτα για τη ΝΔ…..

  Καποιοι καταφεραν και τους ξαναέκαναν υπολογισημη δύναμη.
  Στο καφενειο το μεσημερι 2-3 παλιοι Χαυγίτες που ψηφισαν στις εκλογες Νδ , ειναι εξοργισμένοι με τις φυλακές και ο ενας ελεγε καλυτερα να μου κοπει το χερι παρα να ψηφισω ξανα τον Μητσοτακη ..

  1. avatar Δεν πειράζει………..

   Οπως λές..........., στο καφενειο το μεσημερι 2-3 παλιοι Χαυγίτες που ψηφισαν στις εκλογες ΝΔ σου ειπαν ότι δεν θα ξαναψηφίσουν τον Μητσοτακη .. .. .. . . Ωραία .. . . .. .. .. Αλλα . . .... ... απο την άλλη πλευρά 2-3 εκατομμύρια Δημοκράτες δεξιοί, κεντρο-δεξιοί, κεντρο-αριστεροί και αριστεροί, μετα απο την επιτυχία του Μητσοτακη να κλείσει στην φυλακη την ΧΑ, θα ψηφίσουν μονοκούκι ΝΔ ..... .. .. και έτσι το 2023 η ΝΔ θα βγει και πάλι ενισχυμένη με 60% .. .. .. .. Ξυδακι .. .. . . Η ΝΔ συνέτριψε τον φασισμό ... . . Περαστικά ρε .. .. .. ..

  2. avatar agilotos.stravos

   Σαν τον Λεβεντη δλδ που πλησιασε ελεγε κατι μπαρμπαδες τυχαια σε ενα παρκο και απο τους 8 οι 7 του ειπαν οτι θα ψηφισουν Ενωση Κεντρωων.Κ αναρωτιοταν μετα γιατι ειχε τοσο χαμηλα ποσοστα...
   Ρε μην ντρεπεσαι να πεις οτι εισα χαυγιτης...Τιμιος θα εισαι,μολογα το..

 12. avatar Τσακίστε τους Νάζι

  Σήμερα έγινε απλά η αρχή...

 13. avatar Ανθρωπιστής Αλληλέγγυος

  Καταδικάστηκε ο φασισμός με φασιστικές μεθόδους.

 14. avatar Σατανάς

  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, έγινε η αρχή. Μπαίνουν στη φυλακή οι αλλοδαποί (αραβόφαρες, αλβανοί, κλπ) και προστάτες των αλλοδαπών (πακιστανοεισπράκτορες), τα (εθνικο)σοσιαλιστικά ορφανά που ακόμα ονειρεύονται επαναστάσεις και λαικοποιήσεις. Να συνεχίζουμε έτσι παρακαλώ. Επόμενος στόχος οι ολοκληρωτιστές χουντικοί του προλεταριάτου που κατοικούν Περισσό μεριά.

  1. avatar agilotos.stravos

   Μεσα αιωνιο τρολι μαζι σου.Αρκει να αποδειχθουν οτι τα κομμουνια μαχαιρωνουν ραπερς,σκοτωνουν πακιστανους εργατες,οπλοφορουν,εχουν κανει χρηση ναρκωτικων ουσιων,εκβιαζουν,εκπαιδευονται κι αλλα πολλα ωστε να στοιχειοθετηθει εγκληματικη οργανωση.

   1. avatar Xountalas

    Στραβέ, οι ΚΚΕδες ειναι προσεκτικοι , αφου τους νοιαζει να ειναι ο αριστερος αποσβεστηρας( αμορτισερ) του Κλεπτοδημοκρατικου τόξου και να εισπραττουν τις παχυλες κρατικες επιδοτησεις του αστικου κρατους που ( και καλα) πολεμουν.Με ορους δικαιοσυνης και οχι Δικαιοσυνης ( ως κρατικης λειτουργιας), το ΚΚΕ θα επρεπε να ηταν εκτος νομου απο το 49 ( που ηταν οντως εκτος νομου) και να μην ειχε νομιμοποιηθει ποτέ.Ο γνωστών \"ιδιαιτεροτητων\" Εθναρχης ( σοι παει το βασιλειο ), νομιμοποιησε το ΚΚΕ για να μπει στην ΕΟΚ ( τοτε, τωρα ΕΕ) , εχοντας κατα νου την γαλλικη δημοκρατια και την δεσποζουσα θεση που ειχε το γαλλικο ΚΚ. Ομως το γαλλικο Κομμουνιστικο Κομμα, ΔΕΝ ειχε εμπλακει σε Συμμοριτοπολεμο και σε σφαγες γυναικοπαιδων και σε Παιδομαζωμα, εγκληματα κατα της ανθρωποτητας που διεπραξε το ΚΚΕ. Οσον αφορα το αλλο σκελος, ενα εχω να σου πω για να δεις την υποκρισια του Κλεπτοδημοκρατικου τοξου και την ασυλια που προσφερει στην Αναρχοαριστερα¨: η ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ τσιμεντολιθων απο υψος στα κεφαλια των αστνομικων, ειναι ...ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ. Η ριψη βομβων μολοτοφ σε αστυνομικους ειναι πλεον συνηθες φαινομενο και οχι απολυτως καταδικαστεο, αφου εκει εμπλεκεται η αναρχοαριστερα. Ετσι για να δεις ποιος ειναι ο συστημικος και ποιος ο αντισυστημικος.Παμπολλοι αναρχικοι εχουν αθωωθει, επειδη το δακτυλικο αποτυπωμα σε ΓΙΑΦΚΑ με ΟΠΛΑ ηταν...μισο , ειτε για αλλες αστειες δικαιολογιες. Η Χ.Α στην φυλακη, ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, απλως επειδη ειναι...ναζιστες.Εικοσι χιλιαδες αφιονισμενοι γραικυλοι, αποδιδουν.δικαιο

    1. avatar agilotos.stravos

     Δεκτη η 1η παραγραφος αλλα καλυτερα να τα ελεγε ο Γιωργακης στον Μπρεζνιεφ να τα μετεφερε στα ελληνικα κομμουνια..Αλλα αυτος προτιμησε τη μασα βλεπεις..
     Στα κεφαλια αρματωμενων αστυνομικων αν γραφεις.Απορω αν ενα απο τα εκατονταδες θυματα σας φοραγε κρανος.Τπτ δεν επαθαν οι αστυνομικοι.Ελα τωρα να μετρησουμε κοτα ποσοι αστυνομικοι πεθαναν απο μολοτοφ&ποσοι πολιτες απο αστυνομικα πυρα.Που αθωωθηκαν κι ολας!Παει μια κοντρα η παλι θα τρεξεις?Ασε που δε λες τις περιπτωσεις της17Ν&Πυρηνων&Επαναστατικου αγωνα οπου προφυλακιστηκαν για μισο αποτυπωμα&αθωωθηκαν μετα.Εκει μοκο η παλι επιλεκτικη μνημη?Ας μελετουσες λιγο τη δικογραφια&τη διαδικασια να εβλεπες οτι υπαρχουν αμετρητες αποδειξεις για να κλεισουν τους φιλους σου στη φυλακη.Τη δικη μου γνωμη αστην,θα τα πουμε αλλου
     Βρε ανιστορητε τι να κανει το γαλλικο ΚΚ στο τελος του πολεμου, αφου ηταν εκει εγκατεστημενα χιλιαδες αμερικανοβρετανικα στρατευματα,που να βγαλει κιχ..Ουτε το μυαλουδακι σου δε βαζεις να στροφαρει.Τραβα μαθε ομως για τις σφαγες που εκαναν οι μπολσεβικοι σε Τσεχοσλοβακια,Λετονια,Πολωνια κ ελα να μας μαθεις ιστορια παναθεμα σε,που μας εγινες ξαφνικα και φιλογαλλος κομμουνιστης!!
     Κ κατι αλλο οταν λες[εγκληματα κατα της ανθρωποτητας που διεπραξε το ΚΚΕ]κατα της Ελλαδας ειναι το σωστο ασχετε.Εκτος αν περιλαμβανεις γερμανους&ιταλους ομοιδεατες σου

   2. avatar @agilotos.stravos

    Το ότι τα κομμούνια στο προγραμμά τους λένε ότι εαν εκλεγούν θα εγκαταστήσουν ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ του κερατά, και θα καταλύσουν την δημοκρατία, και δεν θα ξανακάνουν εκλογές, και θα κανουν ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ, τους ΕΞΙΣΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑ
    Τα κομμούνια είναι το αριστερό: ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΜΕΝ
    Και ολοι μας στα Γκουλάγκ για διακοπές.........................

    1. avatar Φασίστα

     Πρώτον βρες μου που λέει το πρόγραμμα του ΚΚΕ για <> χούντα..Κλαίω..Δικτατορίατου προλεταριάτου λέγεται επιστημονικά από την εποχή των Μαρξ- Ένγκελς και είναι η δημοκρατία της εργατικής τάξης. Δεν λέει επίσης πουθενά για κατάλυση της δημοκρατίας γενικά και αόριστα, γιατί ταξικό μου κωθώνι δεν υπάρχει Δημοκρατία πουθενά γενικά και αόριστα,αλλά μιλάει για ανατροπή της ΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ δηλαδή της δικτατορίας του κεφαλαίου. Κανένας κομμουνιστής στην ελλάδα δεν σε έστειλε διακοπές σε γκουλάγκ αντίθετα οι δεξιοί και οι κεντρώοι στέλνανε κομμουνιστές στα ξερονήσια, στις φυλακές και στα εκτελεστικά αποσπάσματα.

     1. avatar σπασμένος ΟΔΥΡΟΜΕΝΟΣ ΣΦΥΡΟΔΡΑΠΑΝΟΣ

      μια χαρούλα τα λές φίλε μου.Αλλο γκούλαγκ άλλο ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΣ και ΓΥΑΡΟΣ ,άκου ξερονήσια.. Εδώ σκοτώνονται να αποκτήσουν ένα οικοπεδάκι στα παγκοσμίου φήμης ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ, η ΝΥΚΟΝΟΣ δηλαδή είναι καταπράσινη? Και δε μας λές ρε προφεσσόρε η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ και ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ είναι .....ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ? Καλά τώρα θα μου πείς ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΙ ...Δημοκρατίες ΑΥΤΟΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΝ άσχετα άν ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΝ από το ΔΝΤ καταραμένο/αιματοβαμμένο/βρώμικο καπιταλιστικό χρήμα και πυροβολούσαν πισώπλατα αυτούς που δεν τους άρεσε ο ΤΡΟΜΟΣ και κοίταγαν να την ...κοπανήσουν. Ανώμαλοι βλέπεις που ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ήθελαν να πάνε στην ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΟΛΑΣΗ.

    2. avatar agilotos.stravos

     Τι εξισωνει βρε τενεκε,γραμμενα τα χω απο πανω,εκαναν τα ιδια?Μπορεις να απαντησεις?Γιατι απο θεωριες τα κομμουνια αλλο τπτ..Δεν εξισωνεται ο χιτλερισμος με τον σταλινισμο.Ο σταλινισμος ειναι λιγοτερα χειροτερος.
     Κ μεταξυ μας ε..Απο ΝΔ και ΚΚΕ φιλε 1000 φορες δεξια..Ακους τι σου λεω??Σοβαρα μιλαω..Προς ολους αυτους τους ασχετους που με εχουν πει σταλινα..

     1. avatar σπασμένος ΟΡΥΟΜΕΝΟΣ σφυροδράπανος

      Απλά ο ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ είναι πιό πονηρός και ύπουλος εκτελεστής από το ΝΑΖΙΣΜΟ,(βλ.ΓΟΛΟΔΟΜΟΡ ΚΟΛΛΕΚΤΙΒΑ,ΓΚΟΥΛΑΓΚ) , ώστε να εκμεταλλεύεται τα πάντα με στελέχη εξειδικευμένα στην προπαγάνδα,ψέμμα,διαστρέβλωση,δολοπλοκία, ενώ είναι άπιαστος στην κατασκευή ....θυμάτων...ηρώων,συμμάχων,ΜΚΟΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ,αφιονισμένοι ισλαμιστές ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΑΦΓΑΝΟΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ..... αλλά και στην δοκιμασμένη τακτική του αιώνιου θύματος που μετατρέπεται σε ΘΥΤΗ με....αθώα όπλα όπως ΜΟΛΟΤΟΦ,ΚΑΔΡΟΝΙΑ ,ΠΕΤΡΕΣ,ΤΣΙΜΕΝΤΟΛΙΘΟΥΣ.....(πιό πρίν ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙ/ΞΙΦΟΛΟΓΧΗ)πάντα βέβαια με γεμάτο το ψωμοσάκουλο από καπιταλιστικό φαί(ξεροκόμματο στον προλετάριο) και τις αριστεροδεξιές άπατες τσέπες τίγκα με βρώμικο,καταραμένο,αιματοβαμμένο καπιταλιστικό χρήμα.

     2. avatar agilotos.stravos

      Αλλα παρ ολο που ειναι πιο υπουλος εσυ επιλεγεις συνεχεια να βριζεις τους φασιστοσταλινες ομως (κ να τον ανακατωνεις με ΜΚΟ&πακιστανους που προσφερει πολλα γελια) αφου για τον Χιτλερ δεν εχεις χασει τον χρονο σου καθολου,ουτε ενα κακο σχολιο για τους νεοναζι της ΧΑ!Μηπως τους αβανταρεις παιχταρα μου,ναυτη του γλυκου νερου?

     3. avatar Απάντηση σε: agilotos.stravos

      Με ανώμαλους δεν μιλάω

     4. avatar agilotos.stravos

      Εσυ χανεις...

     5. avatar Xountalas

      Λολ, στραβούλη, με εκανες και γελασα χαχαχααχαχα

 15. avatar Μεγάλη δικαίωση για τον ήρωα Σαμαρά και την ΝΔ!

  Ειχε πει ο Σαμαράς θα τους πάω μεχρι τέλους και δικαιώθηκε!
  Επί Σαμαρά κλείστηκαν φυλακή οι ναζί,
  επί Τσίπρα βγήκαν έξω απο τις φυλακές ελεύθεροι,
  και επι Μητσοτάκη ξαναπηγαίνουν φυλακή ολοι οι ναζί.
  Η ΝΔ δεν αστειεύεται στον αμείλικτο πόλεμο που κανει στους ναζί και στους φασίστες.
  Σειρά εχει τωρα ο Συριζα και ο Τσίπρας να πάνε φυλακή.
  Μην ξεχνας Σαμαρα, μεχρι τελους και τον Τσίπρα!
  Ολη η Ελλάδα το απαιτεί!
  Μεχρι τελους και οι αριστεροί φασίστες!

 16. avatar Τρανσεξουλιάρης περήφανος.

  Αχ καλέ, καλά τους έκαναν και τους έκλεισαν μέσα, εμένα μια φορά αυτοι εδω με είπανε ενώ περπατούσα στον δρόμο με τις δεκατετράποντες λαμέ μπότες μου....\"γερομπεμπέκα\"! Είναι ρατσιστές! Μέσα να πάνε!

 17. avatar el69

  Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΙΚΗΣΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 18. avatar φασίστες στον άδη και στο βαθύ σκοτάδι

  Έτσι! θα πονάτε θα κλαίτε και θα σκούζετε ναζίδια!

 19. avatar Σταυρος757575

  Πωωωω πρέπει να σας ετσουξε φασιστακια. 😂😂

 20. avatar ΑΣΤΑΚΟΣ

  ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ <>

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει