«Αδίστακτους και έτοιμους για όλα» χαρακτήρισε τους ληστές της τράπεζας στην οδό Μητροπολέως ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Είναι ανησυχητικό ότι αυτοί οι άνθρωποι πήγαν μέρα μεσημέρι με οπλισμό στο Σύνταγμα που είναι γεμάτο κόσμο» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Πρόεδρος Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής για την ένοπλη ληστεία στην τράπεζα στο κέντρο της Αθήνας την Κυριακή.

«Συμβουλεύω τους συναδέλφους μου να είναι προσεκτικοί γιατί αυτοί οι άνθρωποι είναι αδίστακτοι. Μπήκαν, πήραν τα χρήματα και έφυγαν σαν να μην συμβαίνει τίποτα» τόνισε και προσέθεσε πως «αν συναντούσαν ομάδα ΔΙΑΣ, αστυνομικούς στον δρόμο, θα είχαμε ένοπλη συμπλοκή».

«Το ότι αυτοί οι άνθρωποι το διακινδυνεύουν, σημαίνει πως είναι έτοιμοι για όλα», υπογράμμισε ο κ. Καλλιακμάνης, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι θα συλληφθούν τελικά οι ληστές.

Σημειώνεται πως ανθρωποκυνηγητό έχει στηθεί τις τελευταίες ώρες για τον εντοπισμό των ληστών που μπήκαν στην τράπεζα, πήραν χρηματικό ποσό με την απειλή όπλων και εξαφανίστηκα

Υπενθυμίζεται ότι χθες έγιναν 10 προσαγωγές, οι οποίοι στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ η αστυνομία φέρεται να έχει φτάσει κοντά στην ταυτοποίηση ενός εκ των δύο δραστών οι οποίοι έκαναν την ληστεία υπό την απειλή καλάσνικοφ.