Πυροβολισμό στα πόδια δέχθηκε ένας 39χρονος τα ξημερώματα της Δευτέρας, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να διακομιστεί σε νοσοκομείο της πόλης.

Το αιματηρό επεισόδιο φαίνεται να αποδίδεται σε οικογενειακές προστριβές, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ. Από την αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 55χρονος και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία θα υποβληθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Όπως ανακοινώθηκε, ο 55χρονος «επισκέφθηκε» τον 39χρονο στο σπίτι του και μπροστά στα μάτια της 32χρονης αρραβωνιαστικιάς του θύματος ξέσπασε φραστικό επεισόδιο, ενώ ακολούθησε ο πυροβολισμός.

Υπό την απειλή του όπλου, ο φερόμενος ως δράστης κατηγορείται, επιπλέον, ότι κράτησε παράνομα το ζευγάρι για περίπου μισή ώρα μέσα στο σπίτι και δεν επέτρεψε να καλέσουν σε βοήθεια. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 55χρονος υπήρξε παλαιότερα πεθερός της 32χρονης.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε από τους αστυνομικούς της ασφάλειας Κορδελιού – Ευόσμου αφορά τα αδικήματα της επικίνδυνης και απλής σωματικής βλάβης, της παράνομης κατακράτησης, της απειλής, της εξύβρισης και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.