Ένας ακόμη ανήλικος που φέρεται να εμπλέκεται με την υπόθεση ομαδικού βιασμού του 15χρονου στο Ίλιον πήρε το δρόμο για τη φυλακή. Είναι ο έκτος κατά σειρά από την παρέα των ανηλίκων που μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο νεαρός δεν συνελήφθη μαζί με τους συγκατηγορούμενους του καθώς όταν εμφανίστηκε ενώπιον των αρχών είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

Σήμερα, ο κατηγορούμενος προσήλθε στα δικαστήρια, συνοδευόμενος από το συνήγορο και τους γονείς του. Μετά την απολογία του, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, ο νεαρός κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί μέχρι τώρα επτά ανήλικοι. Οι τρεις κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι το περασμένο Σάββατο και οι άλλοι δυο χθες Τρίτη. Ένας ανήλικος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, λόγω ηλικίας, καθώς για λίγες μέρες δεν είχε συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του. Στον ανήλικο επιβλήθηκαν οι όροι της παρακολούθησης από κοινωνικό λειτουργό και της εμφάνισης στο ΑΤ της περιοχής του.

Στη διάθεση των Αρχών ο 17χρονος που αναζητούνταν

Στο μεταξύ, εμφανίστηκε μέσω του δικηγόρου του ο 17χρονος που αναζητούνταν από την Αστυνομία για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού του 15χρονου στο Ίλιον. Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος του 17χρονου φέρεται να έχει δηλώσει πως ο πελάτης του βρίσκεται στην Ελλάδα και είναι στη διάθεση των Αρχών.

Το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, αναμένεται ο ανήλικος να κληθεί σε απολογία.