Στην αναζήτηση του νεαρού που πυροβόλησε τον 54χρονο στα Ζωνιανά, στη χθεσινή αιματηρή συμπλοκή, βρίσκονται οι Αρχές.

Σύμφωνα με το neakriti.gr η αστυνομία πέρα από τις προσαγωγές υπόπτων στις οποίες έχουν προχωρήσει, δεν έχουν ακόμα συλλάβει τον νεαρό άνδρα από το όπλο του οποίου τραυματίστηκε σοβαρό ο 54χρονος, καθώς αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή.

Με βάση τα μέχρι στιγμής στοιχεία, οι τρεις συγχωριανοί φέρεται να λογομάχησαν έντονα μεταξύ τους, ενώ οι πληροφορίες θέλουν τους δύο νεαρούς να ξυλοκοπούν και μάλιστα με μαγκούρα στο κεφάλι τον 45χρονο και στην συνέχεια να τρέπονται σε φυγή κατευθυνόμενοι όμως προς τα Ζωνιανά.

Ο 54χρονος αδελφός του θύματος, ο οποίος φέρεται να είχε ήδη ενημερωθεί για το περιστατικό να συναντήθηκε μαζί τους αυτή την φορά μέσα στα Ζωνιανά προκειμένου να τους ζητήσει εξηγήσεις για τον άγριο ξυλοδαρμό του 45χρονου αδελφού του.

Τότε τα αίματα άναψαν ξανά, η ψυχραιμία χάθηκε και τα όπλα «μίλησαν». Στην διάρκεια της συμπλοκής που ακολούθησε, στην οποία οι πληροφορίες του neakriti.gr αναφέρουν ότι ήταν και άλλοι παρόντες πέρα των τριών, έπεσαν πυροβολισμοί, με αποτέλεσμα μία βολίδα να τραυματίσει τον 54χρονο στο ύψος της λεκάνης και να σωριαστεί αιμόφυρτος στο έδαφος.

Οι δύο νεαροί άνδρες από την άλλη οικογένεια, που η ταυτότητά τους είναι γνωστή στις αρχές σύμφωνα με το neakriti.gr, εξαφανίστηκαν από το σημείο της φασαρίας, ενώ ο 54χρονος μεταφέρθηκε με ιδιωτικό Ι.Χ. στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Όμως, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, οι γιατροί έκριναν επιβεβλημένη την μεταφορά του στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου, στο οποίο και υπεβλήθη σε μία πρώτη χειρουργική επέμβαση στην διάρκεια της νύχτας, ενώ αυτή την ώρα νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας.