Τρία καταστήματα «χτύπησε» άγνωστος δράστης (ή δράστες) τα ξημερώματα της Τετάρτης (05/02) στο κέντρο της Λαμίας.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Ο δυνατός αέρας και η βροχή που επικρατούσαν μεταξύ 3 και 5 τα ξημερώματα φαίνεται δεν πτόησε τον άγνωστο (ή τους αγνώστους), καθώς παραβιάστηκαν δύο είσοδοι και ένα παράθυρο, προκειμένου να κλαπούν λίγα χρήματα.

Χωρίς να είναι γνωστό με ποια σειρά έγιναν οι διαρρήξεις και αν πρόκειται για το ίδιο άτομο, αρχικά φαίνεται να έγινε διάρρηξη σε κατάστημα στην οδό Αβέρωφ. Πατώντας σε πρόχειρη σκεπή σε ακάλυπτο στο πίσω μέρος του καταστήματος, όπου υπάρχει ακατοίκητο σπίτι, ο δράστης (εάν ήταν ένας) σκαρφάλωσε στον πρώτο όροφο και παραβίασε, παράθυρο που ενδεχομένως να μην είχε ασφαλίσει καλά.

Ανακάτεψε λίγο κάποια πράγματα και έφυγε παίρνοντας μαζί του, όσα λεφτά βρήκε μέσα, αδιαφορώντας τόσο για τα προϊόντα του καταστήματος, όσο και για το laptop που υπήρχε σε αυτό.

Στη συνέχεια και λίγο πριν τις 5 το πρωί, υπήρξε «χτύπημα» σε δύο καταστήματα στην οδό Πατρόκλου, ένα τετράγωνο πριν την πλατεία Πάρκου.

Αρχικά παραβιάστηκε η πόρτα ταξιδιωτικού γραφείου και στη συνέχεια ένα τσαγκαράδικο, που βρίσκεται ένα μαγαζί πιο κάτω.

Ενδιάμεσα, φαίνεται ότι δεν ήταν δυνατό να σπάσει η κλειδαριά ενός φωτογραφείου. Από το γραφείο τουρισμού, αφαιρέθηκαν κάποια ψιλά σε 1ευρα και 2ευρα, ενώ στο πάτωμα έπεσαν παρατημένα κέρματα μικρότερης αξίας. Επίσης, δεν πειράχθηκε ο υπολογιστής.

Στο τσαγκαράδικο έγινε μόνο ζημιά, χωρίς να υπάρξει καθόλου ενδιαφέρον για προϊόντα, αλλά ούτε και για κάποια μηχανή κοπής κλειδιών.

Δείτε τι περιγράφει στην κάμερα του LamiaReport ο ιδιοκτήτης του ταξιδιωτικού γραφείου:

Δείτε τις φωτογραφίες από τις διαρρήξεις: