Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Προκαταρκτική Διοικητική Εξέταση διατάχθηκε για το βίντεο που δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά δίκτυα και δείχνει μία παρέα νεαρών να έχει στήσει γλέντι και να χορεύει τσιφτετέλι εντός της αστυνομικής διεύθυνσης Μεσσηνίας, την ώρα που ένας φίλος τους έδινε κατάθεση στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, τα άτομα που χορεύουν στο βίντεο «βρίσκονται σε προθάλαμο αναμονής του 1ου ορόφου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, όπου συστεγάζονται διάφορες Υπηρεσίες εξυπηρέτησης πολιτών και δεν αποτελούν κρατούμενους της Αστυνομικής Υπηρεσίας».

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Σχετικά με δημοσιεύματα που αναπαράγονται σε ιστοσελίδες με αφορμή ανάρτηση βίντεο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου διευκρινίζεται ότι:

Τα πρόσωπα, τα οποία απεικονίζονται στο εν λόγω βίντεο, βρίσκονται σε προθάλαμο αναμονής του 1ου ορόφου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, όπου συστεγάζονται διάφορες Υπηρεσίες εξυπηρέτησης πολιτών και δεν αποτελούν κρατούμενους της Αστυνομικής Υπηρεσίας.

Τέλος, για την πειθαρχική διερεύνηση της υπόθεσης έχει ήδη διαταχθεί Προκαταρκτική Διοικητική Εξέταση».

Το επίμαχο βίντεο: