Επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιεί από σήμερα και έως την Παρασκευή η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, συνοδευόμενη από βουλευτές της περιοχής και στελέχη του κόμματος. Θυμίζουμε ότι η πολιτική αρχηγός από την ημέρα που το επέτρεψαν και πάλι οι υγειονομικές συνθήκες, έχει ξεκινήσει τις περιοδείες ανά την Ελλάδα ενώ νωρίτερα, κατά τη διάρκεια των lockdown πραγματοποιούσε «ψηφιακές περιοδείες», συνομιλώντας με κομματικά στελέχη και εκπροσώπους παραγωγικών φορέων κάθε περιοχής.

Η κ. Γεννηματά στη συμπρωτεύουσα θα παρουσιάσει τις προτάσεις του κόμματός της για την αναβάθμιση της περιοχής και επιπλέον θα αναπτύξει τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να εφαρμοστεί το «Πράσινο Κοινωνικό Συμβόλαιο», στο επίκεντρο του οποίου είναι η «παραγωγή πράσινων τεχνολογιών στον τόπο μας, που θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας» όπως έχει πει.

Παράλληλα θα έχει επαφές με συνδικαλιστές διάφορων εργατικών κλάδων ώστε να συζητήσει μαζί τους το νέο εργασιακό νομοσχέδιο που ψηφίστηκε πρόσφατα από τη Βουλή και με το οποίο διαφωνεί ριζικά το ΚΙΝΑΛ, όπως και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης. Μεταξύ άλλων, θα συναντηθεί και με μέλη της νεολαίας της Θεσσαλονίκης, ενώ είναι πολύ πιθανό να παρακολουθήσει στις 22:00 το βράδυ και τον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου ανάμεσα στην Αγγλία και τη Δανία, μαζί με τα στελέχη της Νέας Γενιάς του ΚΙΝΑΛ. Αύριο βράδυ, αναμένεται η κεντρική ομιλία της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, στο λιμάνι με κεντρικό σύνθημα «η Θεσσαλονίκη πρωταγωνιστής».