Πυρ ομαδόν κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσαν σήμερα βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας από το βήμα της Βουλής. Την αρχή έκανε ο βουλευτής της ΝΔ, Ιορδάνης Τζαμτζής, με αφορμή τη διαχείριση του κομματικού ραδιοσταθμού του ΣΥΡΙΖΑ («Στο Κόκκινο»):

«Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει τα πάντα για να γίνει κυβέρνηση. Αυτοί που μας κατηγορούν για διορισμούς, είναι διορισμένοι στο Δημόσιο σε θέσεις με παχυλούς μισθούς. Ο ΣΥΡΙΖΑ που μας κατηγορεί, πληρώνει κάποιους εργαζόμενους Στο Κόκκινο” απεργοσπαστικά και αφήνουν άλλους απλήρωτους. Καλούν τον κόσμο να μην πληρώσουν φόρο και λένε πως θα κουρέψουν τα χρέη 80%. Πού θα βρείτε τα λεφτά; Εκτός και αν έχετε κρυφή ατζέντα και κουρέψετε όσους έχουν 20.000 και άνω όπως έλεγε εδώ στη Βουλή ο Μανώλης Γλέζος», ανέφερε ο κ. Τζαμτζής.

Σε όσους ψηφοφόρους της ΝΔ έχουν κουραστεί από την πολιτική λιτότητας και σκέφτονται να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ στις προσεχείς εκλογές, ο Ιορδ. Τζαμτζής διαβεβαίωσε πως «τα χειρότερα πέρασαν. Οι αιματηρές θυσίες του κόσμου ανήκουν στο παρελθόν. Από εδώ και πέρα με δικά μας λεφτά, και όχι με δανεικά, έρχονται καλύτερες ημέρες».

Παράλληλα, «λεφτά δεν υπάρχουν, κύριοι συνάδελφοι», ανέφερε στην ομιλία του ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Μαρκόπουλος. «Λεφτά δεν παράγονται από το κράτος και από την αριστερή φλυαρία, αλλά από τον ανταγωνισμό, από τον πλούτο, από την επιχειρηματικότητα, από το μοντέλο της οικονομίας. Η Αριστερά είναι σεβαστή για τις απόψεις της, αλλά σε όλο τον κόσμο είναι αναδιανεμητική όπου υπάρχει πλούτος – και τον πλούτο θα πρέπει πρώτα να τον παράξουμε», ανέφερε ο βουλευτής.