«Είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε τους στόχους μας», τόνισε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Όπως είπε ο κ. Κεδίκογλου, λίγη ώρα μετά τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, οι οποίες θα συνεχιστούν ξανά σήμερα, «Παρουσιάζουμε τις προτάσεις μας που είναι βασισμένες και προσαρμοσμένες στην ελληνική πραγματικότητα». Και πρόσθεσε: «Η διαβούλευση δε γίνεται με κόκκινες γραμμές ούτε από τα παράθυρα και τα μπαλκόνια. Γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε και θα το κάνουμε».

Κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι: «Πραγματικά αυτό που κάνει ο κ. Τσίπρας είναι απαράδεκτο. Μιλάμε για απόπειρα υπονόμευσης με απαράδεκτες σκοπιμότητες. Έλεγε ότι δεν θα μπορέσουμε να εκτελέσουμε τον προϋπολογισμό κ.ά. το τελευταίο όμως δείχνει και το μέγεθος της άγνοιάς του».

Σχολίασε όμως και «Το Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη, λέγοντας: «Όταν πρωτοεμφανίζεται ένας οργανισμός, είναι φυσικό να έλκει ενδιαφερόμενους. Προς το παρόν, ακούμε στρογγυλεμένα λόγια. Ας δούμε το πρόγραμμα», συμπληρώνοντας: «Είναι πολύ πρώιμο να κάνουμε εκτίμηση. Σε όλες τις δημοσκοπήσεις, είναι πολύ σημαντικό το θέμα των αναποφάσιστων».