Τα δύο ερωτήματα του Κουμουτσάκου για τα ελληνοτουρκικά

Ανακοίνωση για την επίσκεψη Κοτζιά στη Σμύρνη


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
19:25
04/09/2018
Τα δύο ερωτήματα του Κουμουτσάκου για τα ελληνοτουρκικά
2
loading

Δύο ερωτήματα διατυπώνει ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, για τα ελληνοτουρκικά. Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνει πως πριν από τρεις ημέρες ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μ. Τσαβούσογλου, ζήτησε διάλογο Ελλάδας-Τουρκίας χωρίς όρους και έναρξη υψηλόβαθμων επισκέψεων μεταξύ των δύο χωρών, επαναλαμβάνοντας ταυτοχρόνως τις πάγιες θέσεις της Άγκυρας σε όλο το εύρος των αξιώσεών της.

«Στα όσα προκλητικά είπε, καμία αντίδραση δεν υπήρξε από την πλευρά του ελληνικού υπουργείου των Εξωτερικών, παρά μόνον η αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης και της κοινής γνώμης. Σήμερα, ο ΥΠΕΞ κ. Κοτζιάς, ανταποκρινόμενος στο αίτημα Τσαβούσογλου έσπευσε να μεταβεί στη Σμύρνη για να συναντήσει τον ομόλογό του, ο οποίος συνέχισε τις αντιπαραγωγικές δηλώσεις» τονίζει ο κ. Κουμουτσάκος και ρωτάει τα εξής:

«1. Έχει αποδεχθεί η ελληνική πλευρά την έναρξη διαλόγου χωρίς όρους; Έχει παραιτηθεί, δηλαδή, από την πάγια ελληνική θέση ότι το διεθνές δίκαιο αποτελεί βάση οποιαδήποτε συζήτησης;

2.Έχει αποδεχθεί να συζητήσει τουρκικές αξιώσεις που η Ελλάδα παγίως απέρριπτε ως παντελώς ανυπόστατες;».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar ΠΟΥ ΞΈΡΕΤΕ ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ

    ΕΣΕΙΣ ΑΠΌ ΕΞ! ΠΟΛΙΤΙΚΉ??? ΑΦΉΣΤΕ ΚΑΤΆ ΜΕΡΟΣ ΤΑ ΣΑΠΊΛΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΆΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΆΤΕ ΣΤΟΝ ΗΓΈΤΗ ΤΙΣ ΕΞ! ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ?????? Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞ! ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΆ???? ΤΟΥΣ ΈΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΤΣΕΠΆΚΙ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΔΕΝ ΣΚΎΒΕΙ ΤΟ ΚΕΦΆΛΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΟΣΦΥΟΚΑΥΘΕΙΣ???? ΚΑΙ ΟΎΤΕ ΓΕΣ ΜΕΝ!!!!!!! ΑΥΤΆ ΓΙΑ ΣΉΜΕΡΑ!!!

  2. avatar Ιέραξ

    Τι το ψάχνεις Κουμουτσάκο. Από εμφάνιση του η λέξη κουμουνισμός ισούται με προδοσία της πατρίδος και κάθε πιστεύω του Ελληνισμού. Ξέχασες τον ανεκδιήγητο Πινόκιο που μας έλεγε ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα; ο βλάκας.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει