Στην παραίτηση Ζουράρι μετά τις επίμαχες δηλώσεις για τους οπαδούς του Ολυμπιακού και του Άρη, αλλά και στο ενδεχόμενο υπουργοποίησής του αναφέρθηκε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Θανάσης Παπαχριστόπουλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6».

«Δεν λέω όχι αν και δεν έχω μπει στο τριπάκι. Ξέρετε κανέναν τυφλό που να μη θέλει το φως του;», σχολίασε στις ερωτήσεις για μια ενδεχόμενη υπουργοποίησή του. Ο ίδιος δήλωσε ότι είναι τιμή του να είναι γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ και πρώτος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος.

Αναφερόμενος στην υπόθεση Ζουράρι, χαρακτήρισε «υπερβολή να παραδώσει την έδρα» αν και σημείωσε ότι «ήταν λάθος (σ.σ όσα είπε) και σας το λέω με πόνο ψυχής γιατί είναι καλό παιδί και αυθεντικός. Όταν όμως έχεις θεσμικό ρόλο δεν προωθείς την οπαδική αντίληψη».

«Επειδή τον ξέρω πολλά χρόνια, ξέρω πώς σκέφτεται. Δεν προσαρμόζεται σε αυτό που ισχύει. Έχει ένα δικό του προσωπικό στιλ, το οποίο πιστεύω ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση ξεπέρασα τα όρια. Και σας το λέω εγώ που τον αγαπάω πολύ», τόνισε ο κ. Παπαχριστόπουλος.