Ένα σπαρακτικό βίντεο δημοσίευσε πριν μερικές ημέρες η πρώην παίκτρια του GNTM, Παρασκευή Κερασιώτη, με αφορμή ένα ρατσιστικό σχόλιο που δέχτηκε εν ώρα εργασίας λόγω της καταγωγής της, όπου ρωτήθηκε από που είναι και όταν απάντησε πως είναι Ελληνίδα τσιγγάνα προκάλεσε την έκπληξη του εν λόγω κυρίου που είχε την απορία, καθώς όπως της είπε μεταξύ άλλων «είσαι τσιγγάνα και δουλεύεις; Οι δικοί σας δεν δουλεύουν».

Ο Βασίλης Παϊτέρης μίλησε στην εκπομπή «Super Kατερίνα» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και την δημοσιογράφο Μένια Κούκου με αφορμή το συναισθηματικό ξέσπασμα που είχε η κοπέλα στα social media, η οποία δουλεύει παράλληλα με το μόντελινγκ ως σερβιτόρα λόγω οικονομικών δυσκολιών. Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής επέλεξε να της τονίσει τους λόγους για τους οποίους και δεν πρέπει να κλαίει με τις ρατσιστικές επιθέσεις.

«Οι δικοί της μάλλον δεν δουλεύουν γιατί δεν τους δίνεται η ευκαιρία να δουλέψουν. Σε κάθε φυλή υπάρχουν και οι δουλευταράδες και οι τεμπέληδες και οι γρουσούζηδες και όλοι αυτοί. Πάντα υπάρχουν. Δεν μπορούμε να πούμε για όλους όπως είπαν οι Γερμανοί για τους Έλληνες ότι είναι τεμπέληδες. Δηλαδή όλη η Ελλάδα αποτελείται από τεμπέληδες; Δεν γίνεται. Ήθελα να πω στην φίλη μας, την Παρασκευή Κερασιώτη, την πανέμορφη αυτή κοπέλα που θέλω κάποια στιγμή να την πάρω σε ένα πολύ ωραίο τραγούδι τσιγγάνικο που έχω βγάλει για να είναι κοντά μου και να συμμετάσχει, να μην στεναχωριέται. Ούτε να κλαίει γιατί αυτά υπάρχουν» είπε αρχικά ο δημοφιλής τραγουδιστής και συνέχισε:

«Ο ρατσισμός θα υπάρχει πάντα και δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσει. Γεννήθηκα στο χώμα και στο χώμα θα καταλήξω γιατί δεν παίρνουμε τίποτα μαζί μας. Όσα και να έχεις, όσα και να μην έχεις, καταλήγουμε όλοι εκεί. Μοιραία φεύγουμε όλοι. Γι’ αυτό λέω στη φίλη μου, την Κερασιώτη να μην στεναχωριέται και να μην κλαίει γιατί υπάρχει αυτό» πρόσθεσε, επίσης, ο Βασίλης Παϊτέρης στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής του Alpha.