Για τον Γιώργο Λιάγκα μίλησε την Παρασκευή (17/3) η Ελένη Μενεγάκη επισημαίνοντας πως «είναι σαν να χάνει λίγο το χιούμορ του». «Μπορεί κάποιος να θέλει λίγο να τον πειράξει, όπως πειράζει κι αυτός πολύ κόσμο και μετά γελάει και μόνος του “Χαχαχα! Παιδιά είπαμε και κάτι και τι έγινε”;» επεσήμανε η παρουσιάστρια.

Εστιάζοντας στο ξέσπασμα που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής του, με αφορμή μια πλάκα που έκανε η εκπομπή Mega Καλημέρα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Ελένη Μενεγάκη έκανε τις δικές της παρατηρήσεις.

Στον διάλογο που είχαν η Ελένη Μενεγάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ειπώθηκαν τα εξής:

  • Ελένη Μενεγάκη: Κάθε μέρα κάτι δίνει για να πεις «Τον Γιώργο ποιος τον σύγχυσε»;
  • Δημήτρης Ουγγαρέζος: Το ξέσπασμα είναι εκεί. Ο Γιώργος μπαίνει.
  • Ελένη Μενεγάκη: Εγώ ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω. Νομίζω ότι είναι σαν να χάνει λίγο το χιούμορ του. Μπορεί κάποιος να θέλει λίγο να τον πειράξει, όπως πειράζει κι αυτός πολύ κόσμο, γιατί είναι τέτοιος και μετά γελάει και μόνος του «Χαχαχα! Παιδιά είπαμε και κάτι και τι έγινε»;
  • Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ο Γιώργος δεν συμμετείχε σε αυτή την πλάκα που τώρα ξαφνικά τον τσάντισε. Ο Γιώργος δεν πέταγε σπόντες ότι θα κάνει βραδινό και ο Γρηγόρης πέταγε σπόντες ότι θα κάνει πρωινό;
  • Ελένη Μενεγάκη: Θεωρώ αν ήταν σε άλλη φάση μπορεί να απαντούσε με πλάκα στην πλάκα. Μάλλον τώρα δεν είναι στα κέφια του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: