Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» της Δευτέρας (30/1) την Άση Μπήλιου. Η επιτυχημένη αστρολόγος ξεδίπλωσε την ιστορία της ζωής της, μιλώντας για την υιοθεσία της, τα «πέτρινα χρόνια» μετά την απώλεια των γονιών της, την επαγγελματική διαδρομή της, που ξεκίνησε από παραγωγός ραδιοφώνου, και το «λάθος» που την οδήγησε να ασχοληθεί με την αστρολογία.

«Έχω δουλέψει για χρόνια στο ραδιόφωνο, είμαι περισσότερο του ξένου ρεπερτορίου, πέρασα και από τις δισκογραφικές, με το ελληνικό είχα μικρή σχέση» ομολόγησε.

«Ήμουν παθιασμένη από μικρή με τη μουσική και την αστρολογία. Μπήκα πιο βαθιά, το σπούδασα. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι η αστρολογία είναι τα μέντιουμ, δεν έχει καμία σχέση. Η αστρολογία δεν έχει καμία σχέση με όλα τα υπόλοιπα, τα χαρτιά, τον καφέ… Αυτό είναι κάτι που με πονάει» ανέφερε αρχικά η Άση Μπήλιου η οποία εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως εκείνος ήταν η αιτία για να αποκτήσει τη δική της εκπομπή.

«Ήσουν η αιτία για να κάνω δική μου εκπομπή. Πολλές φορές η ζωή μας βάζει δύσκολα για κάποιο λόγο» είπε η γνωστή αστρολόγος και στη συνέχεια εξήγηση πως επειδή στο πρωινό που έκανε με τον Γρηγόρη Αρναούτογου πριν αρκετά χρόνια, δεν είχε τον χρόνο για να πει όσα ήθελε, ζήτησε από τη διοίκηση του καναλιού να της δώσουν μια εκπομπή. Έτσι και έγινε.

«Πήγα στο Mega και είπα να μου δώσουν μια εκπομπή γιατί στον “Όμορφο Κόσμο” δεν είχα αρκετό χρόνο και θα πηγαίνω και το πρωί» εξήγησε η ίδια.

«Καθετί που η ζωή μου έφερνε μια δυσκολία προσπαθούσα να την εκμεταλλευτώ προς όφελός μου… Ιδανικές συνθήκες δεν υπάρχουν, ούτε ιδανικοί συνεργάτες… Στην εκπομπή μου έχω καλέσει αστρολόγους που εκτιμώ, όσοι δεν έχουν έρθει είναι γιατί εκείνοι δεν δέχτηκαν να έρθουν» είπε σε άλλο σημείο.

Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Άση Μπήλιου: «Θα σου ζητήσω δημοσίως συγνώμη»

Σε εκείνο το σημείο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, της ζήτησε «συγνώμη» δημόσια για το γεγονός ότι όταν συνεργάστηκαν μαζί στο Mega δεν έδινε αρκετό χρόνο στη στήλη της με τα ζώδια.

«Ξέρω ότι το δικό σου πρόβλημα με εμένα ήταν ότι δεν εκτίμησα ποτέ τόσο πολύ τα ζώδια, ενώ πάντα με το που έλεγες τα ζώδια ο κόσμος καθόταν και σε έβλεπε πάρα πολύ. Εγώ θα σου ζητήσω δημοσίως συγγνώμη. Δεν μπορούσα να τα καταλάβω, αλλά το δικό μου λάθος και για αυτό σου ζητώ συγγνώμη είναι ότι από την ώρα που τα έχεις, πρέπει να τα σεβαστείς. Οπότε όταν λίγο αργότερα είδα ότι είχες την δική σου εκπομπή και τον χρόνο σου, πρέπει να σου πω ότι ομολογουμένως το χαιρόμουν πάρα πολύ που απολάμβανες μετά από τόσο κόπο αυτό που ήθελες τόσο πολύ» δήλωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Γιατί ασχολήθηκε με την αστρολογία;

«Μπήκα για τον λάθος λόγο στην αστρολογία, ήθελα να ελέγξω τη ζωή μου επειδή όταν ήμουν μικρή είχαν συμβεί πράγματα που ήταν εκτός ελέγχου. Υιοθετήθηκα 3 ημερών και το έμαθα στα 16. Το κορυφαίο κι αυτό που με καθόρισε είναι ότι έχασα τους θετούς μου γονείς, τους οποίους τους είχα και μου είχαν απεριόριστη αγάπη. Ο μπαμπάς πέθανε όταν ήμουν μικρή. Ειδικά ο θάνατος της μαμάς μου είναι αυτό που ονομάζω τα “πέτρινα χρόνια”. Το ότι έμαθα ότι υιοθετήθηκα, με ζόρισε επειδή ήμουν μικρή. Είμαι από αυτούς που δεν έψαξε τους βιολογικούς γονείς. Στην δική μου περίπτωση, επειδή ένιωθα τόση αγάπη από τους γονείς μου, δεν υπήρχε κάποιο κενό που να ήθελα να γεμίσει. Με έψαξαν αργότερα εκείνοι. Βέβαια, η μητέρα μου, επειδή καταλάβαινε ότι θα «φύγει» κι ήμουν μικρή, μου έλεγε αν θες για να μην μείνεις μόνη σου να πας και της είχα πει “τι είναι αυτά που λες; Για εμένα είσαι η μοναδική μητέρα”» είπε αρχικά η Άση Μπήλιου συγκινημένη και πρόσθεσε:

«‘Όταν έχασα στα 18 την μητέρα μου, ήξερα μόνο να διαβάζω. Έπρεπε να μάθω να δουλεύω για να σπουδάσω, να πληρώνω λογαριασμούς γιατί δεν ήμουν κι από πλούσια οικογένεια. Έγινα ενήλικας πολύ γρήγορα. Έχω κάνει δουλειά και το κομμάτι της απόρριψης, όταν ξέρεις ότι σε δίνουν, δέχεσαι μια απόρριψη μόλις έχεις έρθει στον πλανήτη. Πρέπει να το διαχειριστείς μόνος σου, αλλά με βοήθεια γίνεται ακόμα καλύτερα. Εγώ ζήτησα αυτήν την βοήθεια και την έλαβα και τους έχω συγχωρήσει απόλυτα. Ίσα ίσα ευχαριστώ που με έδωσαν σε αυτήν την οικογένεια. Μολονότι τους έχασα νωρίς, πήρα όλα αυτά τα εφόδια» πρόσθεσε η Άση Μπήλιου για τους βιολογικούς της γονείς.

Πώς βγήκε το «Άση»

«Το Άση βγαίνει από το μυαλό μου. Την εποχή της punk περιόδου εγώ ακούω μετά μανίας Bauhaus. Daniel Ass λεγόταν ο κιθαρίστας και έτσι βγήκε το Άση. Το Μπήλιου είναι το πραγματικό μου επώνυμο» αποκάλυψε στη συνέχεια της συνέντευξής της για το πως προέκυψε το όνομά της

Γιατί δεν παντρεύεται τον επί 30 χρόνια σύντροφό της;

Δεν το έχει σκεφτεί ποτέ γιατί στο κάτω κάτω είναι και Τοξότης!