«Μήπως να βάλουμε λίγο έγκλημα και τιμωρία; Θέλεις να γίνεις η Αγγελική Νικολούλη της ΕΡΤ;», ρώτησε η Τζένη Μελιτά τον Φώτη Σεργουλόπουλο κατά τη διάρκεια του σκετς της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» το μεσημέρι της Τετάρτης (23/11) και ο παρουσιαστής έδωσε… ρέστα.

Συγκεκριμένα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος ως άλλη Αγγελική Νικολούλη αποφάσισε να πει το «ναι» στην Τζένη Μελιτά και μαζί ξεκίνησαν τον σχεδιασμό της «καινούργιας» τους εκπομπής ενώ προσπαθούσαν να αποφασίσουν ποιοι θα αποτελούν τους συνεργάτες τους.

Οι παρουσιαστές αποφάσισαν ένας εγκληματολόγος, δυο ποινικολόγοι, ένας ψυχίατρος, ένας ιατροδικαστής, ένας αστυνομικός συντάκτης αλλά και ένας αστυνομικός να ανήκουν στο πάνελ της καινούργιας τους εκπομπής.

Φυσικά, το σκετσάκι ήταν ένας έξυπνος τρόπος για να σατιρίσουν το γεγονός ότι οι ψυχαγωγικές εκπομπές, το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει ενημερωτικές.

«Θα τη λέμε την εκπομπή Πρωίαν σε είδον και δεν σε ξανάείδον» είπε τέλος ο Φώτης Σεργουλόπουλος και όσοι βρισκόντουσαν στο πλατό «έλιωσαν» στο γέλιο.