Τα bots με τα δεκάδες αυτοματοποιημένα tweets που έγιναν κατά τη διάρκεια του J2US σχολιάστηκαν το περασμένο Σάββατο από τους χρήστες του twitter, ενώ αποτέλεσαν θέμα συζήτησης και τις επόμενες ώρες. Μάλιστα, ο Νίκος Κοκλώνης έκανε και μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter την επόμενη μέρα από την προβολή του show, στην οποία έγραφε:

«Τι ωραία που ήταν χθες στο πάρτι μας! Ευχαριστώ που ήσασταν πάλι όλοι στην παρέα μας! Κι αν κάποιοι θέλουν να μας σπαμάρουν με bots. δεν θα τους αφήσουμε, το δικό μας κόντακτ είναι ουσιαστικό κ 100% αληθινό»!

Φαίνεται, όμως, πως τα bots έδωσαν… έμπνευση στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν».

Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τετάρτης (19/10), οι δύο παρουσιαστές έκαναν σκετς με… σαφή υπαινιγμό για το J2US με τον Νίκο Κοκλώνη.

Ο διάλογος που είχαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά:

Τζένη Μελιτά: «Πώς να το ανεβάσουμε το Twitter; Κάτι πρέπει να σκεφτούμε. Πρέπει να σκεφτούμε έξυπνα. Μήπως να επενδύσουμε στη διαφήμιση, ας το πω έτσι κομψά. Αλλά στην τεχνολογία. Μπορούμε να κόψουμε ένα μπάτζετ από την εκπομπή να αγοράσουμε tweets. Θα αγοράσουμε… μποτάκια, servers. Θα γράφει αυτό tweets: «Φώτη σε αγαπάμε, είστε καταπληκτικοί, περάσαμε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο».

Φώτης Σεργουλόπουλος: Θα φανεί ότι είναι ψέμα. Σαββατοκύριακο;

Τζένη Μελιτά: Καθημερινή, συγγνώμη. Πώς μου ήρθε; Τι είμαι κι εγώ;

Φώτης: Άντε ρε, δεν γίνονται αυτά.

Τζένη Μελιτά: Αυτά παιδιά δε γίνονται.

Φώτης Σεργουλόπουλος: Δε γίνονται παιδιά αυτά.