Για τον έντονο καβγά που είχε με τη Μαρία Κίτσου λίγο πριν γυρίσουν μία ιδιαιτέρως τρυφερή σκηνή μίλησε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος στο αφιέρωμα του ΑΝΤ1 στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής (10/7). «Ήθελα να τη σκοτώσω, ήθελα το κεφάλι της σε ένα πιάτο» δήλωσε ο ηθοποιός.

Όπως εξήγησε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, εκείνος και η Μαρία Κίτσου λίγο πριν το γύρισμα μίας τρυφερής σκηνής μεταξύ του Λάμπρου της Λενιώς είχαν ένα πολύ σοβαρό τσακωμό. «Ήταν πολύ δύσκολη μέρα για εμένα και τη Μαρία. Ήταν μια μέρα που για πρώτη φορά με τη συνάδελφο -γιατί δεν είναι όλα ρόδινα- πριν πάμε να γυρίσουμε τη σκηνή, είμαστε μέσα στο αυτοκίνητο και σκοτωνόμαστε» ανέφερε.

«Να χτυπάω το τιμόνι και να ουρλιάζω “σταμάτα”, να πάμε να τρακάρουμε. Για πρώτη φορά να μη θέλω να τη δω να μη θέλει να με δει. Από κάτι ασήμαντο ξεκίνησε αυτό. Ήταν η τελευταία σκηνή στη δεύτερη σεζόν. Και κατεβαίνω από το αμάξι και σχεδόν δεν μιλιόμαστε και πάμε για λήψη», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

«Έφευγε ο ήλιος κι έπρεπε να προλάβουμε να πω “θα είμαστε καλά, θα είμαστε μαζί, θα είμαστε ευτυχισμένοι” κι έπρεπε να βγει αυτό το πράγμα πολύ γλυκό, ενώ μέσα μου ήθελα να τη σκοτώσω. Ήθελα το κεφάλι της σε ένα πιάτο» είπε κλείνοντας ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.