Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» της Τετάρτης (2/2) την Ελίνα Παπίλα και τον Γιώργο Καρτελιά, το επιτυχημένο ραδιοφωνικό δίδυμο του Sok Fm της Χαλκίδας, που φέτος παρουσιάζει την πρωινή εκπομπή του Star, το Breakfast@Star.

Ήταν εύκολη η απόφαση να πάνε στο Star και πώς αντιδράσανε οι οικογένειές τους;

«Πήραν στο τηλέφωνο του σταθμού. Μου είπαν ότι θέλουν ραντεβού. Το είπα στην Ελίνα και μου λέει δεν πάω πήγαινε μόνος σου. Μετά από δύο μέρες ξαναπήραν και λέω πάμε για έναν καφέ. Πάθαμε σοκ με την πρόταση», είπε ο Γιώργος και η Ελίνα συνέχισε: «Πήρα τον άντρα μου κατευθείαν τηλέφωνο. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, αλλά κολακεύτηκα πάρα πολύ. Περιμέναμε πάνελ. Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ η τηλεόραση».

Γιατί πολλοί ακροατές πίστευαν ότι είναι ζευγάρι; Έχει έρθει ποτέ η σχέση τους σε ρήξη;

Οι δυο παρουσιαστές αποκάλυψαν πως πολύς κόσμος νόμιζε ότι είναι ζευγάρι, και περισσότερο οι ακροατές τους στην ραδιοφωνική εκπομπή. Μάλιστα, η Ελίνα Παπίλα πολλές φορές σε ερωτήσεις των ακροατών τους για το να είναι ζευγάρι απαντούσε θετικά γιατί δεν μπορούσε να κάθεται να εξηγεί. Ωστόσο στην πραγματικότητα και οι δυο είναι παντρεμένοι με άλλους ανθρώπους και μάλιστα έχουν και παιδιά.

«Και στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση πάντα μάζευα τα λουριά. Είναι η συνέχειά μου», είπε η Ελίνα, η οποία παραδέχτηκε ότι όλοι πίστευαν ότι με τον Γιώργο ήταν ζευγάρι.

«Κάποιοι ακροατές ρωτούσαν αν είμαστε ζευγάρι και εγώ απαντούσα “ναι”», συνέχισε κι εκείνος απάντησε: «Βρέθηκα ξαφνικά με 4 παιδιά. Τσακωνόταν στο σπίτι με τον άντρα της και τα άκουγα εγώ».

«Τσακωθήκαμε το 2009, γύρισα το 2010, το 2015 ήρθε σε ρήξη η σχέση μας, πήγα σε άλλο ραδιοφωνικό σταθμό και γύρισα μετά από τρία χρόνια και κάναμε μαζί πρωινή εκπομπή», τόνισε η παρουσιάστρια και ο Γιώργος Καρτελιάς σχολίασε: «Δεν τσακωνόταν ποτέ μαζί μου, με άλλους τσακωνόταν».