Ο Γρηγόρης Αναστασιάδης παραμένει στη Φάρμα διανύοντας μια δύσκολη περίοδο στο ριάλιτι του ANT1, μετά τον τραυματισμό του αλλά και την αποχώρηση της Αγγελικής Ηλιάδη.

Να υπενθυμίσουμε πως η τραγουδίστρια και ο 35χρονος personal trainer έζησαν το δικό τους ειδύλλιο στο ριάλιτι, το οποίο διακόπηκε μετά την δυσάρεστη είδηση για τον θάνατο του πατέρα της τραγουδίστριας, είδηση που οδήγησε την Αγγελική Ηλιάδη στην αποχώρησή της από το παιχνίδι.

Στο διάστημα που μεσολάβησε ο Γρηγόρης Αναστασιάδης δεν σταμάτησε να αναφέρεται στην Αγγελική Ηλιάδη, η οποία στο επεισόδιο της Τρίτης (1/2) επέστρεψε τελικώς, όπως είχε προδώσει και το τρέιλερ του ριάλιτι.

Η Μαρία Παπαγεωργίου αποκάλυψε το… ταλέντο της στο φλυτζάνι όταν έκανε τις προβλέψεις της για το μέλλον του Γρηγόρη Αναστασιάδη.

Η ίδια μάλιστα «διάβασε» στο φλυτζάνι την επιστροφή της Αγγελικής Ηλιάδη κάτι που έδωσε ελπίδες στον Γρηγόρη, ο οποίος δεν γνώριζε το παραμικρό για την τραγουδίστρια μετά την αποχώρησή της.

«Υπάρχει ένας μεγάλος δράκος που θέλει να σε καταπιεί, να σε εξαφανίσει. Ναι, αυτό ήθελα να σου πω, είναι κοντός, από πίσω υπάρχει ένα εμπόδιο, δεν μπορεί να σε ακουμπήσει. Ίσως κάποιος σε προστατεύει. Μια πάπια, μια χαρούμενη είδηση, θα πάρεις ένα χαρούμενο νέο; Μια καθαρή καρδιά βλέπω. Βρε, μπας και θα μπει η Αγγελική

Στη συνέχεια η πρόβλεψη της Μαρίας Παπαγεωργίου πραγματοποιήθηκε, αφού η Αγγελική Ηλιάδη επέστρεψε στη Φάρμα αιφνιδιάζοντας τους πάντες, με τη Σάσα Μπάστα να τρέχει στην αγκαλιά της, βάζοντας τα κλάματα.

Λίγο αργότερα, η Αγγελική Ηλιάδη είχε ένα τρυφερό τετ α τετ με τον αγαπημένο της Γρηγόρη. Οι δυο τους, αγκαλιά, αντάλλαξαν καυτά φιλιά και δήλωσαν τα συναισθήματά τους.

Γ.Α.: Κοριτσάκι μου όμορφο

Α.Η.: Μου έλειψες πάρα πολύ

Γ.Α.: Κι εμένα, ρε

«Η αλήθεια είναι ότι ο Σάκης έχει επαναλάβει πολλές φορές τέτοιες φάρσες, οπότε δεν ψάρωσα για τρίτη φορά, αλλά κοίτα που μας έκανε γυριστή, ανοίγει η πόρτα και μπαίνει η Αγγελική και μου έχει πέσει το σαγόνι τώρα. Λέω τί γίνεται ρε παιδιά, πώς έγινε όλο αυτό το πράγμα. Δηλαδή τί φάση» δήλωσε ο Γρηγόρης στην κάμερα.

Γ.Α.: Αν ήσουν εδώ, δεν θα σκεφτόμουν ούτε μια μέρα να φύγω. Αλλά ήταν αυτό. Μετά ένιωσα ότι είμαι άχρηστος εδώ πέρα. Αδράνεια

Α.Η.: Έλα ρε, ‘συ αφού χτύπησες

Γ.Α.: Ένιωσα βλέμματα. Μπορεί να ήταν και η ιδέα μου βέβαια, αλλά ένιωσα άχρηστος. Ότι δεν…

Α.Η.: Ότι, τί; Αφού είχες χτυπήσει. Τί πάει να πει; Και γιατί είσαι μούσκεμα κιόλας. Θα κρυώσεις.

«Νομίζω ότι ο Γρηγόρης ήταν πολύ σαστισμένος όταν μπήκα. Και επειδή ήρθαν τα παιδιά σε μένα, σε κάποια στιγμή δεν τον είδα καθόλου και μετά άρχισε ο Σάκης να τον ρωτάει κάποια πράγματα και μετά ντράπηκε πάλι εκεί. Εντάξει, χάρηκε πάρα πολύ και εγώ το ίδιο. Στενοχωρήθηκα που τον είδα ότι έχει τραυματιστεί, αλλά μου είπε ότι πάει καλά το χέρι του. Ορίστε, να τί έγινε, έφυγα για λίγο και χτύπησε. Δεν ήμουν εδώ να τον προσέχω» ανέφερε η τραγουδίστρια.