Την Κωνσταντίνα Παγάνη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και εκείνη αναφέρθηκε στην συμμετοχή της στο «My Style Rocks», τις αναφορές των κριτών στη δολοφονία της μητέρας της αλλά και το GNTM.

«Ήταν πολύ ωραία εμπειρία το My Style Rocks. Αποκόμισα πάρα πολλά συναισθήματα. Τη μία έκλαιγες και την άλλη γελούσες. Ήταν πάρα πολύ ωραία. Σίγουρα αυτό που αποκόμισα ήταν να συγκρατώ τα νεύρα μου. Κάποιες γνώμες κάποιων κοριτσιών σίγουρα σε φτάνουν στα όρια σου, όπως κι η σωματική και ψυχολογική πίεση» ανέφερε αρχικά η Κωνσταντίνα Παγάνη.

Τι ήταν όμως αυτό που τη δυσκόλεψε περισσότερο κατά την συμμετοχή της στο «My Style Rocks»; « Είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρίσκεις έξι outfit κάθε εβδομάδα και να λες είναι ή όχι κατάλληλο και τι θα μου πεις ο κύριος Κουδουνάρης κι η κυρία Έλενα» απάντησε.

Κατά την συμμετοχή της στο παιχνίδι, οι κριτές αναφέρθηκαν κάποιες φορές στη δολοφονία της μητέρας της. Την ενόχλησαν αυτές οι αναφορές στον «αέρα» του παιχνιδιού; «Ναι γιατί δεν μου αρέσει να το διαφημίζω αυτό το πράγμα. Έχω βγει στην τηλεόραση για τελείως διαφορετικό λόγο. Όταν όμως εκτίθεσαι στα media είναι φυσιολογικό να πρέπει να απαντήσεις σε κάποιες ερωτήσεις. Δεν μπήκα ούτε κατά διάνοια στο παιχνίδι για αυτό, μου έγινε πρόταση και πήγα καθαρά για επαγγελματικούς σκοπούς και δημοσιότητα» απάντησε.

Κάθετη ήταν η απάντηση της Κωνσταντίνας Παγάνη για το αν θα δήλωνε συμμετοχή στο GNTM. «Όχι! Δεν θα πήγαινα στο GNTM γιατί δεν άντεχα αυτήν την κριτική λόγω προσωπικότητας. Κοίταξε τηλεόραση κάνουμε, η ίντριγκα είναι ένα σημαντικό κομμάτι της τηλεόρασης» συμπλήρωσε η Κατερίνα Παγάνη.