Πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου και απορρόφηση στα άλλα ΜΜΕ του ομίλου για τους δημοσιογράφους του «Έθνους της Κυριακής»

Μετά το κλείσιμο της ιστορικής εφημερίδας, η διοίκηση θα ενημερώσει αναλυτικά τους εργαζόμενους για τα σχέδιά της τη Δευτέρα


MEDIA
15:06
31/07/2020
Πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου και απορρόφηση στα άλλα ΜΜΕ του ομίλου για τους δημοσιογράφους του «Έθνους της Κυριακής»
loading

Τη δέσμευση ότι «δεν θα απολυθεί κανείς» φέρεται να έδωσε η διοίκηση του «Έθνους της Κυριακής» στην ΕΣΗΕΑ, μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι το ιστορικό φύλλο θα κυκλοφορήσει για τελευταία φορά μεθαύριο.

Ιθύνοντες από την εταιρεία Dimera του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, στην οποία υπάγονται επίσης το ethnos.gr και ο τηλεοπτικός σταθμός Open διαρρέουν ότι ενδεχομένως να υπάρξει πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου για όσους το επιθυμούν με μπόνους μισθών.

Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι θα απορροφήσουν είτε στα άλλα μέσα ενημέρωσης είχε σε ένα νέο εγχείρημα που υπάρχει στα σκαριά.

Τη Δευτέρα πάντως οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής» θα πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση για να κουβεντιάζουν για το μέλλον τους και εκεί, όπως μαθαίνουμε θα γίνουν και οι επίσημες ανακοινώσεις από την Dimera.

Μεθαύριο θα κυκλοφορήσει το τελευταίο φύλλο του «Έθνους της Κυριακής»

Στην αναστολή κυκλοφορίας της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής» αποφάσισε να προχωρήσει ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης. Κατά συνέπεια το φύλλο υπ’ αριθμόν 143 που θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα αυτή την Κυριακή 2 Αυγούστου θα είναι το τελευταίο για την ιστορική εφημερίδα.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι πωλήσεις είχαν πέσει από τα περίπου 22.000 στα 14.500, παρ’ όλα αυτά εξακολουθούσε να βρίσκεται στις τέσσερις μεγαλύτερες, ωστόσο το οικονομικό κόστος ήταν μεγάλο.

Θυμίζουμε ότι το «Έθνος της Κυριακής» επανακυκλοφόρησε από τον κ. Σαββίδη στις 12 Νοεμβρίου 2017 και το καθημερινό «Έθνος» τέσσερις μέρες αργότερα. Τελικά η έκδοση του ημερήσιου φύλλου ανεστάλη στις 30 Ιουλίου 2019 και του κυριακάτικου ένα χρόνο αργότερα

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει