Το «Κάτι ψήνεται» στον ALPHA κάνει την την ανατροπή και φέρνει προσεχώς σε ένα από τα επεισόδια του την Εφη Θώδη για να κλείσει…μουσικά η βραδιά. Πως θα γίνει αυτό ; Οταν ένας από τους διαγωνιζόμενους είναι ο Πατέρας Ποιμένας, ο οποίος τυγχάνει να είναι ο πνευματικός της τραγουδίστριας όλα μπορούν να γίνουν…

Την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου τη μαγειρική αυλαία της εβδομάδας ανοίγει η Κατερίνα.Η παρέα θα συναντηθεί για πρώτη φορά στο ζεστό σπίτι της Κατερίνας. Η Κατερίνα, μητέρα δύο παιδιών, δίνει μεγάλο βάρος στη μαγειρική της.

Την Τρίτη 12 Νοεμβρίου το δεύτερο δείπνο της παρέας οργανώνει ο Χρήστος.Ο ευδιάθετος οικοδεσπότης της Τρίτης, ο Χρήστος, εμπνέεται το μενού του από την Κύπρο, τον τόπο καταγωγής του. Θα μπορέσει να μαγέψει γευστικά τους καλεσμένους του με τις … σεφταλιές;

Την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου στην κουζίνα μπαίνει η Όλγα. Την Τετάρτη, τη δική της μάχη στην κουζίνα, θα δώσει η Όλγα. Η γλυκιά νηπιαγωγός θα ετοιμάσει παραδοσιακά ρωσικά πιάτα ώστε να δοκιμάσουν οι καλεσμένοι της την κουζίνα της πατρίδας της.

Την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου τη μαγειρική κουτάλα πιάνει ο Πατέρας Ποιμένας. Για πρώτη φορά το “Κάτι Ψήνεται” υποδέχεται έναν μοναχό. Ή μήπως ένας μοναχός υποδέχεται το «Κάτι Ψήνεται» ; Ο Πατέρας Ποιμένας ανοίγει τις πύλες της Μονής για να μοιραστεί με τους καλεσμένους του μία από τις αγάπες του: τη μαγειρική!

Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου μαγειρική αυλαία ρίχνει η Βέρα. Το τελευταίο δείπνο της εβδομάδας γίνεται στο σπίτι της Βέρας. Μίας… βέρας Αθηναίας, η οποία είναι η προσωποποίηση της ηρεμίας.