Η συγγνώμη του Μουρούτσου από τη Σπυροπούλου για την «ανάκριση»

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης αποκάλυψε την αλήθεια για τη συμφωνία ανδρών- γυναικών στο Survivor 2


MEDIA
20:35
14/06/2018
Η συγγνώμη του Μουρούτσου από τη Σπυροπούλου για την «ανάκριση»
loading

Ο Μιχάλης Μουρούτσος επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή του από το Survivor 2 και τον Άγιο Δομίνικο. Σήμερα βρέθηκε καλεσμένος στο Survivor Πανόραμα όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για την περίφημη «συμφωνία» μεταξύ ανδρών και κοριτσιών αλλά και το συμβούλιο, στο οποίο μέσω πολλών ερωτήσεων, προσπάθησε να δείξει ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν η πιο αδύναμη παίκτρια και έπρεπε να αποχωρήσει.

Μάλιστα για το δεύτερο ζήτημα, ο Ολυμπιονίκης παραδέχτηκε ότι η συμπεριφορά του ήταν άκομψη και είπε ότι είχε ζητήσει συγγνώμη από την Κωνσταντίνα μετά το τέλος εκείνου του συμβουλίου. Όπως είπε, το υπέθεσε εκείνη τη στιγμή στο sυμβούλιο, αλλά σιγουρεύτηκε όταν βγήκε από το Survivor και είδε το βίντεο με το επεισόδιο και συμπλήρωσε ότι «δεν είχα πρόθεση να δείξω ότι η Κωνσταντίνα ήταν αδύναμη».

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε αποκαλύψει σε συμβούλιο του Survivor τη «συμφωνία» που είχε γίνει ανάμεσα στους άντρες και τις γυναίκες να μη έχουν πολλές στιγμές μόνοι τους, καθώς οι περισσότεροι έχουν σχέσεις έξω από το παιχνίδι και δεν θα ήθελαν να παρεξηγηθεί κάτι γύρω από αυτό. Ο Μιχάλης Μουρούτσος εξήγησε στην Ντορέττα Παπαδημητρίου τι ακριβώς είχε ειπωθεί.

«Όταν βρεθήκαμε στον Άγιο Δομίνικο και συγκεκριμένα μια μέρα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, αποφασίσαμε να κάνουμε την πρώτη μας συνάντηση σαν ομάδα. Μιλήσαμε για διάφορα θέματα που θα αφορούσαν την εξέλιξη του παιχνιδιού και επισημάναμε πάρα πολύ την έκταση που είχε πάρει το περσινό Survivor, ένα παιχνίδι που έγινε κοινωνικό φαινόμενο και δημιούργησε από λαϊκό ήρωα, μέχρι και τους πιο μισητούς ανθρώπους της χώρας.

Οπότε όλοι μας μπήκαμε μέσα με ένα φόβο ότι ίσως χαλάσει η εικόνα μας μέσα από το παιχνίδι και με βάση τα πράγματα που είπαμε να προσέξουμε για τη συμπεριφορά μας, κάποια στιγμή επειδή δεν γνώριζα με το τι ανθρώπους έχω να κάνω δίπλα μου και δεν ήξερα κατά πόσο θα μπορούσε να είναι διαχυτική οποιαδήποτε κοπέλα ή οποιοσδήποτε άντρας είπα ότι οι περισσότεροι έχουμε μια προσωπική σχέση και οφείλουμε να κάνουμε τα πάντα για να την προστατεύσουμε, οπότε ζήτησα από τις κοπέλες να μην υπάρχει οποιαδήποτε χειρονομία ξεπερνά τα επιτρεπτά όρια και ότι δεν θα ήθελα να φανεί κάποιο πλάνο που να με δείχνει απομονωμένο στην παραλία με μια κοπέλα.

Αυτή η συζήτηση έγινε εκεί και δεν την ξανασκεφτήκαμε ποτέ και μάλιστα βιώνοντας το παιχνίδι στην συνέχεια κατάλαβα και πόσο άστοχη ήταν και η συζήτηση, αλλά και ο φόβος ο οποίος νιώθαμε. Διότι γνωρίζοντας και τις κοπέλες και τα παιδιά σε καμία περίπτωση κανένας δεν θα ξεπερνούσε αυτά τα όρια».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει