Οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας. Φίλιππος και Ραφαήλ προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν την εμπλοκή γνωστού τους προσώπου στο κύκλωμα, ενώ η επιστροφή ενός ακόμη προσώπου από τα παλιά ρίχνει φως στην υπόθεση, κάνοντας τον Φίλιππο να πιστέψει για πρώτη φορά ότι θα δικαιωθεί.

Οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 «Ο όρκος ΙΙ», η οποία μεταδίδεται την Τετάρτη 6 και την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023, στις 21:45 αναμένονται συγκλονιστικές.

Ο Όρκος – Spoiler: Ένα πρόσωπο από το παρελθόν επιστρέφει και αναπτερώνει τις ελπίδες του Φιλίππου

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023, στις 21:45 – Επεισόδιο 6ο: «Απογοήτευση»

Ο Φίλιππος και ο Ραφαήλ προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν την εμπλοκή γνωστού τους προσώπου στο κύκλωμα και τη σχέση του με τον Σιρχάν. Ο Ραφαήλ μαθαίνει την αλήθεια για την Εριέττα και συγκρούεται με τον Φίλιππο. Ραφαήλ και Σύλβια αμφισβητούν την απουσία της Εριέττας από το νοσοκομείο και την Ελλάδα τόσα χρόνια, την ίδια ώρα που η Μαριτίνα βρίσκει μια μυστηριώδη κάρτα στο σακάκι του Ιάσονα.

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023, στις 21:45 – Επεισόδιο 7ο: «Λερναία Ύδρα»

Η Μαριτίνα μαθαίνει περισσότερες πληροφορίες για την ψυχίατρο της οποίας την κάρτα έχει ο Ιάσονας και προβληματίζεται για το πώς μπορεί να συνδέεται με την Εριέττα. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν, το οποίο θεωρούνταν νεκρό, επιστρέφει στη ζωή της Θάλειας και ρίχνει φως στην υπόθεση κάνοντας τον Φίλιππο να πιστέψει για πρώτη φορά ότι θα δικαιωθεί.

Δείτε φωτογραφίες από τα επόμενα επεισόδια: