Η Κάθι Γκρίφιν έδειξε τα παρά-πρησμένα χείλη της μετά από τατουάζ που έκανε σε αυτά τον περασμένο μήνα κατά τη διάρκεια μιας αισθητικής επέμβασης που ονομάζεται «κοκκίνισμα» και προσθέτει μια ημιμόνιμη απόχρωση χρώματος στα χείλη. «Είμαι χάλια, κοίτα με», είπε η κωμικός στη φίλη της Kristen Johnston σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο YouTube την Πέμπτη και το οποίο κατέγραψε τη διαδικασία.

Με δυσπιστία, η Τζόνστον γέλασε καθώς τη ρώτησε αν τα χείλη ήταν «πραγματικά». «Τι έκανες;» αναρωτήθηκε η ηθοποιός. Στις αρχές Ιουλίου, η 62χρονη Γκρίφιν, υποβλήθηκε στη συγκεκριμένη διαδικασία «κοκκινίσματος», αλλά εξέπληξε τους θαυμαστές και τους φίλους της, όταν αποκάλυψε πόσο πρήστηκαν μετά.

Όμως προκάλεσε στους θαυμαστές και τους φίλους της τεράστιο σοκ όταν αποκάλυψε πόσο πρησμένα ήταν μετά. «Λοιπόν, η Kristen πιστεύει ότι είναι έντονα. Δεν νομίζω ότι θα το καταλάβει κανείς», είπε διακωμωδώντας την κατάσταση. Ο σύζυγος της Γκρίφιν, σε σχόλιό του έγραψε «σκ…» με την ηθοποιό να του απαντά πως «είναι λίγο πρησμένα», μεταδίδει η Page Six.

Ενώ τα αποτελέσματα προκάλεσαν αρχικά σοκ στους φαν της, η Γκρίφιν μοιράστηκε φωτογραφίες των χειλιών της μετά την πτώση του πρηξίματος, αποκαλύπτοντας μια διακριτική ροζ απόχρωση στα χείλη της, χωρίς να φορά κραγιόν. Οι θαυμαστές της κωμικού πήγαν στην ενότητα σχολίων για να μοιραστούν τις απόψεις τους για την εμφάνισή της.