Στο πολύνεκρο ναυάγιο που σημειώθηκε ανοιχτά της Πύλου αλλά και στην κήρυξη του τριήμερου Εθνικού Πένθους στη χώρα, αναφέρθηκε η Νατάσα Μποφίλιου από σκηνής. Ενώ πλήθος τραγουδιστών ανέβαλαν τις προγραμματισμένες τους συναυλίες λόγω του τριήμερου Εθνικού Πένθους, η Νατάσα Μποφίλιου πραγματοποίησε κανονικά την συναυλία της Θέατρο Νέας Ιωνίας Βόλου το βράδυ της Πέμπτης (15/06).

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η Νατάσα Μποφίλιου έστειλε το δικό της «δυνατό» μήνυμα από σκηνής αναφορικά με το ναυάγιο στην Πύλο που έστειλε δεκάδες ανθρώπους στο θάνατο.
«Δεν είναι η αποχή. Για εμάς διαμαρτυρία είναι η θέση και η στάση ζωής. Σκεφτόμαστε ότι δεν έχουμε σκοπό, χύνοντας κροκοδείλια δάκρυα, που τίποτα δεν έχουν σαν αποτέλεσμα, να πενθούμε τρεις ημέρες. Κρατάει, μαζί με τη δέσμευσή μας, ότι θα παλεύουμε όλη μας τη ζωή δίκαιους αγώνες για έναν άλλο κόσμο. Που μέσα στη θάλασσα το μόνο που θα συμβαίνει, είναι να κολυμπάμε και να σκεφτόμαστε καλύτερα τον εαυτό μας» ανέφερε αρχικά η Νατάσα Μποφίλιου.

«Όχι να πνίγουμε ανθρώπους, με τις χυδαίες και ελεεινές πολιτικές που επιλέγουμε. Αυτή είναι η δική μας διαμαρτυρία» είπε επίσης, η Νατάσα Μποφίλιου κατά τη διάρκεια της συναυλίας της με το σχετικό απόσπασμα να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.