Πριν μερικούς μήνες, η Khloe Kardashian αποκάλυψε μέσα από τα social media ότι αναγκάστηκε να υποβληθεί σε μια χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει έναν όγκο από το μάγουλό της.

Η 3η σεζόν της σειράς The Kardashians κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες και μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο τρέιλερ, μέσα από το οποίο η Khloe Kardashian μας δείχνει εικόνες από την τομή που της έκαναν στο πρόσωπό της.

Η Khloe Kardashian είχε προδιάθεση για μελάνωμα, καθώς είχε ήδη υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση σε ηλικία 19 ετών για την αφαίρεση μελανώματος στην πλάτη της.

«Αυτό, στο πρόσωπό της, είναι πολύ ανησυχητικό», λέει η μάνατζερ Κρις Τζένερ στο βίντεο αφού η κόρη της Κλόε Καρντάσιαν μαθαίνει ότι έχει μελάνωμα στο μάγουλό της.

«Δεν νομίζω ότι σε έχω δει τόσο άσχημα», της λέει η κολλητή φίλη της και στη συνέχεια η Κένταλ Τζένερ σημειώνει ότι η Κλόε Καρντάσιαν «δεν κοιμάται» και «έχει χάσει πολύ βάρος».

Στη συνέχεια, το τρέιλερ ρίχνει μια ματιά στα ράμματα της Κλόε Καρντάσιαν μετά τη χειρουργική επέμβαση.

«Η μαμά μόλις μου είπε ότι είναι μελάνωμα», αναφέρει ανήσυχη η Kylie Jenner στο trailer του reality.

«Το μελάνωμα είναι θανατηφόρο. Αυτό ήταν πολύ πιο σοβαρό από ό,τι περίμενα να είναι», λέει η Khloe Kardashian.

Η Κλόε Καρντάσιαν, η οποία μίλησε για πρώτη φορά για τον φόβο του καρκίνου του δέρματος τον Οκτώβριο του 2022, ενημέρωσε τους θαυμαστές της για την υγεία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Φεβρουάριο.

«Και τι στο καλό είναι στο μάγουλό σου;», τη ρώτησε ένας follower.

«Επίδεσμος», απάντησε η Κλόε Καρντάσιαν αποκαλύπτοντας ότι «είχα αφαιρέσει έναν όγκο από το πρόσωπό μου, αλλά είμαι εντελώς καλά. Ευχαριστώ που ρωτήσατε».

Όταν ένας άλλος follower τη ρώτησε επίσης για τον επίδεσμο, εκείνη αποκάλυψε ότι έχει μία ουλή.

«Είχα αφαιρέσει έναν όγκο από το πρόσωπό μου πριν από μερικούς μήνες, οπότε το φοράω για επούλωση και για να μην επιδεινωθεί η ουλή μου», πρόσθεσε. «Όλα είναι υπέροχα και αναρρώνω» ανέφερε Κλόε Καρντάσιαν.