Στην Αμερική, οι γάμοι έχουν την τιμητική τους. Διαφέρουν από τους ελληνικούς, από πολλές απόψεις. Άλλα μια διαφορά, που συνηθίζουμε να βλέπουμε στις χολιγουντιανές ταινίες, είναι το γεγονός πως η νύφη μπορεί να διαλέξει από μία μέχρι και όσες θέλει παρανύμφους, για να τη συνοδεύσουν στον γάμο της.

Έτσι έκανε και μια νύφη στην Αμερική, όμως, από ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του TikTok, φαίνεται πως οι παράνυμφοι της νύφης δεν ήταν ευχαριστημένες μαζί της.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, που δημοσίευσε η TikToker Emma.league, φαίνονται οι παράνυμφοι να κάνουν ριψοκίνδυνες αλλαγές στα φορέματά τους. Κάποιες παράνυμφοι της γαμήλιας παρέας κόβουν τα μακριά, ροζ φορέματά τους, με το κείμενο που συνοδεύει το βίντεο να γράφει: «Όταν όλες οι παράνυμφοι αποφασίσαμε να κόψουμε τα φορέματά μας μετά την έναρξη της δεξίωσης».

Το βίντεο, που δημοσιεύτηκε στα τέλη Φεβρουαρίου, έχει προβληθεί πάνω από 12 εκατομμύρια φορές και έχει σχεδόν 700 χιλιάδες likes στην εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης. Οι χρήστες, ωστόσο, έχουν διχαστεί στα σχόλια με το εάν ήταν σωστή η κίνηση των παρανύμφων ή όχι. «Πείτε μου ότι η νύφη το ήξερε και δεν είχε πρόβλημα με αυτό», έγραψε ένας χρήστης, με την Emma να απαντά ότι το ήξερε και δεν είχε πρόβλημα με τις αλλαγές.

Προβληματίστηκαν οι χρήστες του TikTok με τα φορέματα

Όπως μετέδωσε το nypost.com, η Emma, για να διαβεβαιώσει τους χρήστες ότι απέφυγαν μια μεγάλη καταστροφή, σε ένα άλλο βίντεο δείχνει τις παρανύμφους να χορεύουν και να απολαμβάνουν τη δεξίωση με τη νύφη μετά τις καλλιτεχνικές παρεμβάσεις στα φορέματα, αλλά οι χρήστες στα σχόλια δεν ήταν τόσο έτοιμοι να αφήσουν τις αλλαγές της τελευταίας στιγμής ασχολίαστες. «Θα γινόμουν έξαλλη – το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται κακό», σχολίασε ένας χρήστης.

«Οι άγριες και τρελές παράνυμφοι έκλεψαν την προσοχή από τη νύφη με τρελά καραγκιοζιλίκια», έγραψε ένας χρήστης, επικρίνοντας τις γυναίκες. «Αν εγώ ήμουν η νύφη, θα είχα πληρώσει για τα φορέματά τους, γιατί δε θα τις ανάγκαζα να τα αγοράσουν εκείνες. Οπότε θα ήμουν αρκετά ενοχλημένη», σχολίασε μία άλλη.

Ενώ κάποιοι σοκαρίστηκαν και αναστατώθηκαν για τις αλλαγές της τελευταίας στιγμής, άλλοι επαίνεσαν την εφευρετικότητα των γυναικών. «Είναι τόσο έξυπνη ιδέα. Έτσι κι αλλιώς, κανείς δεν ξαναφοράει το φόρεμα της παρανύμφου», σχολίασε ένας χρήστης του TikTok. «Πραγματικά, τις προάλλες είπα ότι αν το νυφικό μου εμποδίσει το βράδυ μου, θα πάρω ένα ψαλίδι και θα το κόψω μόνη μου», αστειεύτηκε μια άλλη, συμπάσχοντας με τις παράνυμφους.