Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ απέναντι από την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο βρέθηκε ο Τάκης Ζαχαράτος το μεσημέρι της Τρίτης (17/01) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πιο σουρεαλιστική επαγγελματική πρόταση που έχει δεχθεί.

Η πρόταση αυτή, σύμφωνα με τα όσα εξομολογήθηκε ο showman έγινε στην αρχή της καριέρας του όταν και του πρότειναν να υποδυθεί την Αλίκη Βουγιουκλάκη αλλά σε… ερωτική ταινία.

«Όταν έκανα την Αλίκη με πήραν από μια εταιρεία παραγωγής και μου είπαν ότι θέλουν να με γνωρίσουν. Μπαίνω μέσα και μου λένε ότι θέλουν να κάνουν μία ταινία για την Αλίκη. Αλλά απ’ όσα μου είπαν συνειδητοποίησα ότι θα ήταν ερωτική ταινία και θα με ντουμπλάρει άλλη στις επίμαχες στιγμές. Αυτό μόλις είχα έρθει παιδί από την Πάτρα. Πριν βγω στην Κορομηλά. Και σκέφτομαι πως θα μπορούσα να την πατήσω αν έλεγα “ναι” ή αν κι αυτοί δεν ήταν απόλυτα ειλικρινείς. Με το που το ακούω αυτό τους είπα “σας ευχαριστώ πολύ, γεια σας!”» ανέφερε ο Τάκης Ζαχαράτος.

Οι οικονομικές δυσκολίες: «Έχω ζήσει 1,5 μήνα με τόνο και ντομάτες»

Ο Τάκης Ζαχαράτος αναφέρθηκε και στις οικονομικές δυσκολίες που βίωσε. «Ήμουν άφραγκος, είχα μια σακούλα που έβαζα μέσα κάτι ψιλά. Είχα πει πολλά όχι και έλεγα όλα θα πάνε μια χαρά. Αλλά τίποτα, είχαν τελειώσει τα λεφτά και είχα αυτή τη σακούλα. Κάποια στιγμή πάω σε έναν τύπο σε ένα ξενυχτάδικο, παίρνω την επιταγή, πάω σπίτι και λέω “Τι θα κάνω εγώ εκεί μέσα;”. Την επόμενη μέρα την επέστρεψα την επιταγή και του είπα ότι δεν γίνεται. Έχω αυτή τη σακούλα με τα ψιλά και κρατάω την αξιοπρέπεια μου. Για 1.5 μήνα έχω ζήσει με τόνο και ντομάτες. Δυο φορές τη μέρα έτρωγα αυτό. Είχα γίνει και κορμάρα. Μετά βρήκα δουλειά…» αποκάλυψε ο Τάκης Ζαχαράτος.

«Θα αρρώσταινα εγώ εκεί. Δεν ήταν αυτό που ήθελα… Η ψυχή μου μου έλεγε “άστα τα λεφτά. Δεν είναι τα λεφτά”. Αυτό που σιχαίνομαι είναι η μανία με το χρήμα» τόνισε ο showman.