Από καρδιάς μίλησε ο Νίκος Οικονομόπουλος στο βιογραφικό ντοκιμαντέρ που ετοίμασε ο ΑΝΤ1 για εκείνον. Μέσα από το «Καλύτερα δε γίνεται» του Σαββάτου, μάλιστα, παρακολουθήσαμε ένα σύντομο απόσπασμα στο οποίο ο αγαπημένος ερμηνευτής μιλάει για την δημιουργία της δικής του οικογένειας, το χαμένο φλερτ στη σημερινή εποχή αλλά και την συγκίνηση που αισθάνθηκε στην πρόσφατη καλοκαιρινή του συναυλία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Οικονομόπουλος ομολόγησε πως «δες πως περνάνε τα χρόνια έτσι, πως αλλάζει ο άνθρωπος, ωριμάζει. Το πατρικό ένστικο έχει χτυπήσει μέσα μου αλλά δεν ξέρω πότε θα γίνει αυτό. Δεν ξέρω. Δεν μπορώ να το σχεδιάσω. Ενώ έχω γενικά σε όλα πρόγραμμα στη ζωή μου, σε αυτό δεν έχω βάλει πρόγραμμα. Όποτε θέλει ο Θεός θα δημιουργήσω οικογένεια, δεν με πήραν και τα χρόνια. Ζούμε στην εποχή που έχει χαθεί το φλερτ, ο έρωτας και υπάρχει μόνο η σαρκική απόλαυση. Έχει χαθεί όλη η μαγεία αυτή, που εμένα αυτό το πιο ρομαντικό και παραδοσιακό μου αρέσει».

«Γυναίκα είναι η ζωή. Από μια γυναίκα ήρθαμε όλοι και νομίζω πως τα λέει όλα αυτό. Πάντα σκέφτομαι το παρελθόν, ζω με το παρελθόν και το κουβαλάω. Και τις καλές στιγμές και τις κακές στιγμές».

«Στην καλοκαιρινή συναυλία είδα τον πατέρα μου, την μάνα μου και το μυαλό το δικό μου δεν σταματάει ποτέ να σκέφτεται. Και ήθελα να το μοιραστώ κιόλας. Δηλαδή για ποιο λόγο να κρυβόμουν; Έχω κανέναν λόγο να κρύψω τη συγκίνηση μου; Πείραξα κάποιον; Ίσα ίσα» συμπλήρωσε, επίσης, ο Νίκος Οικονομόπουλος.