«Ως γκέι δημιουργός έχω χρέος να πω τις ιστορίες μας πια» είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Special Report» η οποία θα προβληθεί απόψε, με θέμα τις «αόρατες οικογένειες» και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

Στο απόσπασμα το οποίο προβλήθηκε στο «Πρωινό», εκτός από τον Γιώργο Καπουτζίδη, μίλησε και ο Φώτης Σεργουλόπουλος ο οποίος εκμυστηρεύτηκε το μεγαλύτερο του φόβο που σχετίζεται με το γιο του και την ανησυχία που του δημιουργεί το νομικό κενό που υπάρχει.

«Δεν υφίσταται δεύτερος άνθρωπος μέσα στο σπίτι. Αν μου συμβεί κάτι το παιδί δεν πηγαίνει στον δεύτερο γονιό. Ο μεγαλύτερος μου φόβος είναι ότι δεν θα ήθελα να μεγαλώσει μόνος του. Ζητώ τη βοήθεια της πολιτείας, ώστε αν εγώ πάθω κάτι το παιδί μου να μη μείνει μόνο του. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος μου φόβος» είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και συμπλήρωσε: «Θέλω να είμαι ένας καλός πατέρας, ένας πατέρας που βάζει όρια, θέλω να δω ένα παιδί που θα μεγαλώσει με μόρφωση, να μαθαίνει ιστορία, θα είναι ένα παιδί ευγενικό, να σέβεται τους γύρω του. Κάνω οτιδήποτε κάνεις κάποιος άλλος γονιός: θα το μαλώσω, μετά θα έχω τύψεις που το μάλωσα, μετά θα του ζητήσω συγγνώμη, θα του πάρω ένα δώρο παραπάνω»

Υπενθυμίζεται ότι ο Φώτης Σεργουλόπουλος έγινε πατέρας τον Νοέμβριο του 2013 μέσω παρένθετης μητέρας.