Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι ένας από τους πλέον πολυσυζητημένους παίκτες του φετινού Survivor. Ο make up artist, έφτασε στον Άγιο Δομίνικο, και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να αποτελέσει θέμα συζήτησης. Οι «παρεμβάσεις» του στα θέματα του Survivor, στην κάμερα του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, αποτελούν θέμα συζήτησης στις ψυχαγωγικές εκπομπές.

Μάλιστα, ο έντονος χαρακτήρας του και το γεγονός ότι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ πρωταγωνιστεί σε πολλούς καυγάδες που διαδραματίζονται στο Survivor κάνουν το όνομα του, σχεδόν κάθε βράδυ, πρώτο hashtag στο twitter.

Τώρα, ήρθε η σειρά του Τάκη Ζαχαράτου να μιμηθεί τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Ο μίμος, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με το οποίο μιμείται τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και πρόσφερε άφθονο γέλιο ενώ με αυτόν τον τρόπο ανακοίνωσε πως ετοιμάζει κάτι ωραίο, όπως το χαρακτήρισε, για το φετινό καλοκαίρι.

«Εσύ… Που βλέπεις εμένα… Τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και σκας από τη ζήλια σου… Σε καταλαβαίνω απόλυτα, με ζηλεύεις φίλε. Και είναι λογικό. Κοίταξε με. Δες πόσο όμορφος είμαι. Ζηλεύεις τους 28 κοιλιακούς μου. Τα μαύρα βελούδινα μαλλιά μου. Το υπέροχο αλαβάστρινο δέρμα μου. Τα νύχια μου, τον ουρανίσκο μου, τα ρουθούνια μου, τις γλάστρες μου, την ηλεκτρική μου σκούπα, το αυτοκίνητο και τις θήκες μου. Σκας από τη ζήλια σου» ακούγεται να λέει ο Τάκης Ζαχαράτος ως Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.