Το όνομα της Μαρίας Αντωνά βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων από το βράδυ της Κυριακής, όταν ο πλέον συζητημένος παίκτης του φετινού Survivor, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, αναφέρθηκε στον συμπαίκτη του αλλά και σύντροφο της δημοσιογράφου, Άρη Σοϊλέδη. Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ άφησε αιχμές πως «τρέχει» κάτι ερωτικό ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και την συμπαίκτρια του, Σοφιάννα.

Και μπορεί η Μαρία Αντωνά να έδωσε την απάντησή της μέσω του «αέρα» στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open όμως φαίνεται πως άλλη μια εκπομπή ήθελε να τη φιλοξενήσει αλλά εκείνη το απέφυγε.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Αντωνά, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Love It» του ΣΚΑΪ, όμως μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η δημοσιογράφος ακύρωσε την εμφάνισή της. Το μεσημέρι της Δευτέρας (18/04), η Ιωάννα Μαλέσκου αναφέρθηκε στην ακύρωση αυτή, και δήλωσε πολύ στεναχωρημένη με την Μαρία Αντωνά.

«Μου κακοφάνηκε πάρα πολύ»

«Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ γιατί ήταν να είναι μαζί μας η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά. Ένα κορίτσι που αγαπάμε πάρα πολύ και τηλεοπτικά και από κάθε άποψη γιατί είναι ένα υπέροχο πλάσμα. Μου κακοφάνηκε πάρα πολύ όταν ενημερώθηκα λίγο πριν βγω στον αέρα ότι δεν θα είναι κοντά μας και αυτό γιατί το έχουμε προγραμματισμένο εδώ και πολύ καιρό» ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Εμείς εδώ θα ρωτούσαμε τα πάντα την Μαρία Αντωνά, όπως κάνουμε με κάθε καλεσμένο αλλά δεν θα στεκόμασταν σε κάτι που θα έφερνε σε δύσκολη θέση έναν άνθρωπο και μάλιστα έναν άνθρωπο που τον ξέρουμε. Εμένα με στεναχώρησε. Θα μπορούσε να είναι κοντά μας να κάνουμε την κουβέντα μας αυτή… και απέναντι στον Άρη έχουμε κρατήσει μια στάση πολύ θετική» είπε στην συνέχεια η παρουσιάστρια και πρόσθεσε: «Όλα καλά. Ο καθένας παίρνει την απόφασή του, τη σεβόμαστε ασχέτως αν τη δεχόμαστε ή όχι με την έννοια του πώς την κρίνουμε. Να ‘ναι καλά».