Με το στόμα ανοιχτό έμεινε η Φαίη Σκορδά η οποία κατά τη διάρκεια της εκπομπής της «Το Πρωινό» άκουσε την ηθοποιό Βίκυ Πρωτογεράκη να λέει πως εάν ήταν στη θέση του Πέτρου Φιλιππίδη θα είχε αυτοδικήσει.

Εξηγώντας πως δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη η Βίκυ Πρωτογεράκη ανέφερε: «Θεωρώ ότι είναι πολύ τραβηγμένο. Θεωρώ ότι όλοι οι ηθοποιοί είναι κάπως ρε παιδί μου. Αν δεν είσαι και έτσι δεν μπορείς να κάνεις και θέατρο. Θέλω να πω ότι μπορεί ένας άνθρωπος να είναι πληθωρικός. Εμένα δεν μου αρέσει να στιγματίζονται οι άνθρωποι».

«Όποιος μιλάει υπέρ του Πέτρου λιθοβολείται»

«Εγώ στη θέση του θα είχα σιχαθεί τα πάντα. Άνθρωποι που θα είχα βοηθήσει και θα είχαν δουλέψει μαζί μου, σε αυτή τη δύσκολη θέση να μη μιλάνε… Εγώ δεν ξέρω πώς θα είχα αντιδράσει, μπορεί να είχα αυτοδικήσει κιόλας. Εγώ, η Βίκυ. Πριν με βάλουν μέσα θα είχα αυτοδικήσει. Όποιος μιλάει υπέρ του Πέτρου λιθοβολείται» τόνισε.

Η Βίκυ Πρωτογεράκη αναφέρθηκε και στην αγωγή που έκανε ο Γιώργος Κιμούλης κατά της Ζέτας Δούκα λέγοντας: «Εφόσον θεωρεί κάποιος ότι έχει δυσφημιστεί και δεν έχει κανέναν άλλον τρόπο να το αντιμετωπίσει, προσφεύγει στη δικαιοσύνη. Αυτός ο άνθρωπος, ο οποίος μετά από τόσα χρόνια που έχει κάνει πολλά χιλιόμετρα πάνω στο σανίδι, να βρίσκεται σε αυτή τη δεινή θέση. Κάποια πράγματα θεωρώ ότι πρέπει να γίνονται από την αρχή. Όταν περνάει τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και μετά τα ανακαλούμε επειδή υπάρχει ένα κίνημα… Δηλαδή, χωρίς αυτό το κίνημα δεν θα μιλούσαν ποτέ; Και μη μου πουν ότι φοβήθηκαν μη μείνουν χωρίς δουλειά».

Παράλληλα η ηθοποιός αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια πρόβας ένας σκηνοθέτης την είχε χαστουκίσει και αυτή έκλαιγε. «Μου είπε να κρατάω το κλάμα σε όλη την παράσταση και το έκανα» συμπλήρωσε.

«Ζει σε έναν κόσμο που είναι όλα τέλεια»

Η Φαίη Σκορδά είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό και μετά το τέλος της συνέντευξης της Βίκυς Πρωτογεράκης είπε «αξιοθαύμαστες είναι οι δηλώσεις της. Μία γυναίκα που πραγματικά έχει τέτοιο χαρακτήρα, που τα χειρίζεται όλα τόσα ωραία».

«Ζει σε έναν κόσμο που δεν υπάρχει κακή συμπεριφορά, που είναι όλα τέλεια» τόνισε φανερά εκνευρισμένη η παρουσιάστρια.